Sorgun'da "Yıl Sonu Bilim Şenliği" Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Sorgun'da "Yıl Sonu Bilim Şenliği" Düzenlendi

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde "Yıl Sonu Bilim Şenliği" düzenlendi.

03.06.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde "Yıl Sonu Bilim Şenliği" düzenlendi.

Sorgun Kaymakamlığının destekleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ahmet Uslu Parkı'nda düzenlenen yıl sonu bilim şenliğinde, 20 okuldan seçilen 100 proje sergilendi.

Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, TUBİTAK destekli bilim fuarında 800 proje içinden seçilen toplam 100 projenin görücüye çıktığını söyledi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen bilim fuarlarını, bu yıl daha büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaymakam Arslantaş, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin heyecanı bizlere güç verdi. Bu yıl da fuarlarımız çok renkli geçiyor. İlimizin de ülkemizin de en öncelikli meselesi eğitimdir. Bu konuda devletimizin en üst mertebedeki yöneticileri başta olmak üzere hepsi tarafından bu mesele çok önemsenmekte ve çalışmalar bu yönde sürdürülmektedir. İlimizde de başta okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması olmak üzere eğitimle ilgili tüm sorunları büyük bir ciddiyetle ele alarak en hızlı ve en kalıcı çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Eğitim konusundaki hassasiyetimiz artarak sürüyor."

Konuşmaların ardından katılımcılar, şenlik kapsamında sergilenen projeleri inceledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun'da 'Yıl Sonu Bilim Şenliği' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement