Sosyal Bilimler Lisesi Binasının İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Sosyal Bilimler Lisesi Binasının İhalesi Yapıldı

Kırşehir'de, Sosyal Bilimler Lisesi yeni binasının ihalesinin yapıldığı bildirildi.

30.09.2016 17:07

Kırşehir'de, Sosyal Bilimler Lisesi yeni binasının ihalesinin yapıldığı bildirildi.

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, okulun projesi ve ihale süreci ile ilgili bilgi verdi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bakan yardımcısı ve bakanlık müsteşarı ile Kırşehir'e yapılacak yatırımların görüşüldüğü belirtilen açıklamada, Sosyal Bilimler Lisesi binasına bir an önce yapılması gerektiği hakkında görüş birliğine varıldığı dile getirildi.

Açıklamada, toplam 24 derslikli lise binasının ihale sürecinin tamamlandığının bildirildiği vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:

"Öğrencilerimizi daha iyi şartlarda geleceğe hazırlamanın gayretindeyiz. Eğitimlerini daha iyi ortamda almaları için bu yatırımlara önem veriyoruz. Sosyal Bilimler Lisesi binasının ihalesi yapıldı. İnşa edilecek lisenin yanında 100 kişilik erkek öğrenci yurdu ve 100 kişilik kız öğrenci yurdu olmak üzere iki yurt binası olacak. Ayrıca öğrencilerimizin eğitimlerine devam ederken sosyal faaliyetlerini de ihmal etmemeleri adına 150 tribün kapasiteli spor salonu yapılacak. Toplam maliyetin 12 milyon 790 bin lira olduğu bu yatırımın şehrimize ve geleceğimiz olan gençlerimiz adına hayırlı olmasını diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sosyal Bilimler Lisesi Binasının İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement