Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyadan paylaşım yapanlara şafak operasyonu - Son Dakika
Güncel

Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyadan paylaşım yapanlara şafak operasyonu

Adana ve Kayseri'de Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyada paylaşımlarda bulunan terör örgütü yandaşlarına yönelik şafak operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

17.10.2019 07:45  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da ve Kayseri'de Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyada paylaşımlarda bulunan şahıslara terör propagandası yaptıkları gerekçesiyle şafak operasyonu düzenlendi. Yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyadan paylaşım yapanlara şafak operasyonu

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, Barış Pınarı Harekatına yönelik sosyal medya hesaplarından kara propaganda yapan, güvenlik güçlerinin itibarını zedelemek için kaynaksız ve yalan paylaşımlarda bulunan, terör örgütü propagandası yapan terör örgütü PKK yandaşları hakkında gözaltı kararı çıkardı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu kişilere şafak vakti operasyon düzenlendi. Özel Harekat polislerinin de desteği ile söz konusu şahısların evlerinin kapısı koçbaşıyla kırılarak içeri girildi.

Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyadan paylaşım yapanlara şafak operasyonu

Yapılan operasyon sonucu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılarsağlık kontrolleri yapılmak üzere adli tıp birimine gönderildi. Sağlık kontrolleri yapılan şahıslar daha sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYSERİ'DE 1'İ KADIN 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Kayseri'de emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonda Suriye'de terör örgütü YPG/PYD terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet yürüttüğü belirlenen yabancı uyruklu 1'i kadın 4 kişi ile sosyal medyadan Barış Pınarı Harekatı'na yönelik kara propaganda yapan 2 kişi tutuklandı.

Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyadan paylaşım yapanlara şafak operasyonu

Kayseri Tem Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesapları üzerinden Türkiye'nin sınırlarının güvenliği için yapılan Barış Pınarı Harekatı operasyonu aleyhinde PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünü destekleyen ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini halka karşı kin ve nefrete sürükleyen içerikli paylaşımlar yapan yabancı uyruklu Damoun P. ve Mahmut C.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyadan paylaşım yapanlara şafak operasyonu

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda yabancı uyruklu Ahmet E., İbrahim V., Halid A. ve Sabiha M. 'yi eş zamanlı operasyon ile gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların Suriye'de YPG/PYD terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet yürüttüğü belirlenirken, şahıslar emniyete götürüldü.

ŞIRNAK'TA 1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan, İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları kapsamında Şırnak kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda, 1 PKK'lı terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyadan paylaşım yapanlara şafak operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Barış Pınarı Harekatı aleyhinde sosyal medyadan paylaşım yapanlara şafak operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Ahmed: Gariban insanlardan ne istiyorsunuz yazik ya utaniyorum bu ulkede dogdugum icin 9 27 Yanıtla
    Mustafa: Seni tutan mı var bilader gidebilirsin. 10 2 calimero: bununda kapısını kırın:) 6 3 vatandas: gariban insan mı? Ulan beyinsiz herif haberi iyi oku. yapılan baskınlar terör destekçilerine diyor. bu ülkede doğmuş olman burada yaşayacaksın anlamına gelmez defol git ail olduğun yere. 5 3 FIRAT ÇAKIROĞLU: la sümüklü tutan yok seni defolup gidebilirsin. böyle konusuo ekmeğini suyunu yiyip içiyorlar gebermezlerde bunlar 6 1
  • dayı: insanlar ölmesin akp de savaşada karşıyım 3 7 Yanıtla
    murat: dayı sende kaşınıyon galiba 5 1
  • Dogrular: Ehh şöyle su sumuklerden kurtulalım vatanın milletinin yanında olmayani sınır dışı edin de ülke hayinlerden pisliklerden kurtulsun 7 3 Yanıtla
  • Yusuf: Devlet hainlerini 6 3 Yanıtla
  • ali koç: bu vatanı parçalayıp bölmek isdeyen içte dişda asla başaramıyacaklar bizde iman gucu var herzaman devletimizin yanıdayız allah dogacıyım devletimize zeval vermesin allah askerlerimizi korusun amin 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement