Sosyetik Güzel Neslişah Alkoçlar, Pazarda Meyve-Sebze Sattı - Son Dakika
Magazin

Sosyetik Güzel Neslişah Alkoçlar, Pazarda Meyve-Sebze Sattı

Turizmin lider ismi Ender Alkoçlar'ın kızı ve Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar, sosyete pazarında şirketinin meyve ve sebzelerinin satışını bizzat yaptı.

20.11.2016 13:15  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engin Altan Düzyatan ile mutlu bir evliliği olan Neslişah Alkoçlar, sahibi olduğu Raya Organik markasının ürünlerini Acarkent Coliseum Organik Pazarı'nda satışa çıkardı. Standının başında duran sosyetik güzel, ürünlerinin satışını bizzat yaptı.

'EL EMEĞİ, GÖZ NURU'

Turizm sektörünün lider ailesi Alkoçlar'ın bir ferdi olan Neslişah Alkoçlar, kendi biriktirdiği parası ile ailesinden destek almadan bir organik gıda şirketi kurmuştu. Organik kuruyemiş ile piyasa girdikten sonra işlerini genişleterek, yumurtadan makarnaya, baklagillerden zeytinyağına 100'den fazla çeşit ürünü olan bir şirket haline geldi. Bu şirketi 'baba parası olmadan' kurduğunu anlatan Neslişah, kendisi hakkındaki önyargıları yıkıp geçmişti.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Taze meyve sebze, organik reçeller ve baharatlar satan Neslişah Alkoçlar'ın standı yoğun ilgi gördü. Pazardaki görüntülerini Instagram hesabından paylaşan Neslişah, takipçilerini pazara davet etti.

Sosyetik Güzel Neslişah Alkoçlar, Pazarda Meyve-Sebze Sattı

Son Dakika Magazin Sosyetik Güzel Neslişah Alkoçlar, Pazarda Meyve-Sebze Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement