Sperry Top Sider Ayakkabilar Rengârenk, Desen Desen - Son Dakika
Güncel

Sperry Top Sider Ayakkabilar Rengârenk, Desen Desen

Sperry Top Sider Ayakkabilar Rengârenk, Desen Desen

Sperry Top Sider, şıklığına ve rahatlığına düşkün kadınlar, sportif ve şık görünmeyi tercih eden erkekler için sezonun en trend renkleriyle bu mevsim çok daha popüler.

20.04.2013 16:19

Dünyanın bir numaralı tekne ve yat içi kullanıma uygun ayakkabı üreticisi Sperry Top Sider, şıklığına ve rahatlığına düşkün kadınlar, sportif ve şık görünmeyi tercih eden erkekler için sezonun en trend renkleriyle bu mevsim çok daha popüler.

Ürün çeşitliliğini her geçen gün arttıran Sperry Top Sider, 1935 yılından bu yana ikonik klasik özelliğini koruyor. Sperry Top Sider ürünleri, sportif, rahat, şık ve klasik olarak tercih edebileceğiniz modelde ayakkabı karması ile seçeneklerinde sınır tanımıyor.

Sokakta, teknede, günün her anında…

Denizden ve dört mevsim marin tarzdan vazgeçemeyenlerdenseniz, şık görünmek fakat bir o kadar da rahat olmak istiyorum diyenlerdenseniz, Sperry Top Sider ayakkabılar bu sezon da kullanıcıları için özgün renk ve modelleriyle göz dolduruyor. 2013 Kadın/Erkek ayakkabı koleksiyonlarıyla deniz tutkunları, kaliteden dayanıklılığa, rahatlıktan şıklığa aradıkları her şeyi bir arada bulabiliyor.

Nefes alan pamuklu kumaştan yapılan bu şık ürünler, sezon boyunca alternatifli modelleri, renk ve desenleri ile göz dolduruyor.

Bahama ve Striper modelleri rengârenk

Bahama ve Striper modelleri koleksiyonun en dikkat çekici ürünleri arasında yer alıyor. Turuncudan pembeye, kırmızıdan kahveye kadar her renkten ve her desenden ilham alınarak tasarlanan bu ürünler erkek ve kadınlar için ister unisex isterlerse bireysel olarak seçebilecekleri farklı modelde ürünler sunuyor.

Rahatlıklarından ödün vermeyerek bez ayakkabı tercih eden kadın ve erkekler için bez Striper ve Bahama modellerini sunan Sperry Top Sider, Marin tarzdan vazgeçemeyenler için ise Authentic originals, Gold Cup, Sperry Cup, Billfish, A/O Boat Lite ve Billfish Lite modelleri ile kullanıcılarına cevap veriyor. Yaza damgasını vuran ve tarzınıza uyan modellerden birini mutlaka bulacaksınız.

Dünyanın Tercih Ettiği Modeller Türkiye'de Seçkin Satış Noktalarında

Dünyanın bir numaralı tekne ve yat içi kullanımına uygun ayakkabı üreticisi Sperry Top Sider, tüm dünyanın tercih ettiği bu muhteşem ürünleri ayağınıza kadar getiriyor. Sperry Top sider modellerinin tamamını inceleyip sahip olabileceğiniz mağazalar ise çok yakınınızda…

Sperry Top Sider ürünlerine; Beymen Blender, Boyner, Divarese, Nando, Shoe City, Markapark, Shoes Center, &Style, Kipling, Lastik Pabuç, Shumix, Nsports, Bloggers, Ziya, Edwards, West Marine, Chicks, Mare, Stonerock, Ranello, Asem, Legend Shoes, Butik İrfan, Shoe Box, Yalı Spor, Markaloji, Perla ve Sur sandalet mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sperry Top Sider Ayakkabilar Rengârenk, Desen Desen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement