Spor Gazetecilerinin Funtoro ile Deplasman Keyfi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Spor Gazetecilerinin Funtoro ile Deplasman Keyfi Sürüyor

Spor Gazetecilerinin Funtoro ile Deplasman Keyfi Sürüyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Digitürk ve Funtoro ile işbirliği sonucunda yakın deplasmanlara otobüsle gidilmesi uygulamasının ikinci haftasında yolculuk yine Ankara oldu.

03.12.2011 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Digitürk ve Funtoro ile işbirliği sonucunda yakın deplasmanlara otobüsle gidilmesi uygulamasının ikinci haftasında yolculuk yine Ankara oldu.

Gençlerbirliği- Galatasaray maçı için bu yolu tercih eden 29 spor gazetecisi TSYD'nin akreditasyon görevlileri Birgül Pullukçu ve Erhan Ulaş ile birlikte Ankara'ya gitti. Sabah 08.00'de TSYD'nin Levent'teki merkez tesisinden hareket eden otobüs öğleden sonra Ankara'ya ulaşacak.

Saat 16.00'daki karşılaşmanın ardından 19.00'da yola çıkılıp gece yarısı İstanbul'a dönülecek. Konuyla ilgili bilgi veren TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, "İki hafta üstüste Ankara deplasmanının denk gelişi, bu uygulamanın tanıtılması açısından iyi oldu. Böylece arkadaşlarımız gerçekten rahat koşullarda Ankara'ya gidip gelme olanağını bulmuş oldular. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı izleyen arkadaşlarımız değişik olduğundan iki haftada 50'nin üzerinde değişik arkadaşımız uygulamayı görmüş oldu. Gelecek haftalarda Bursa, Eskişehir, Karabük deplasmanları için de bu imkandan yararlanılabilecek" diye konuştu.Bu haftaki yolculuk için Coca Cola'dan içecek desteği de alındığını belirten Yılmaer, bunun için Gürtay Kıpçak arkadaşımıza teşekkür etti. Yılmaer, sonraki yolculuklar için de buna benzer sponsor desteklerinin süreceğini söyledi. TSYD-Digitürk-Funtoro işbirliğiyle Ankara'ya giden arkadaşlarımız da uygulamanın son derece keyifli olduğunu belirterek "Otobüsümüzde hem dinlenme hem çalışma olanağı var. Meslekdaşların birlikte yolculuğu aynı zamanda tanışma ve kaynaşma için de imkan yaratıyor. Yolculuğun nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz" dediler. Uçak yolculuğu için 1 saat öncesinden alana gitme zorunluluğu ve öteki durumlar nedeniyle de otobüsle seyahati tercih eden arkadaşlarımız da bulunuyordu. Onlar da bundan böyle otobüsü tercih edeceklerini belirttiler. Ayrıca Bursa, Eskişehir, Karabük deplasmanları için uçak imkanı bulunmadığından otobüsün daha büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor Gazetecilerinin Funtoro ile Deplasman Keyfi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement