Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor’un defans oyuncusu Uğur Kavuk’u renklerine bağladı.

25.06.2014 17:46

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un defans oyuncusu Uğur Kavuk'u renklerine bağladı. Birçok Spor Toto Süper Lig ekibinin formasını giyen Uğur ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

Teknik direktör Şaban Yıldırım'ın listesinde yer alan isimlerden birisi olan ve daha önce prensip anlaşmasına varılan Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un 35 yaşındaki sağbeki Uğur Kavuk, dün İnegöl'e gelerek resmi sözleşmeye imza attı. Kulüp binasında başkan yardımcısı Eşref Yiğit ile reklam ve halkla ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Haraslı'nın katıldığı törende deneyimli isim ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

YİĞİT: "NOKTA TRANSFERLERİMİZDEN BİRİSİDİR

İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, "Transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Bugün Uğur Kavuk'u 2 yıllığına transfer etmiş bulunmaktayız. Kendisi daha önce bilindiği üzere milli takım, Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediye, Antalyaspor, Sivasspor ve en son Gaziantepspor'da forma giymiştir. Kendisi tecrübelerinden yararlanacağımız, İnegölspor'a katkı sağlayacağını düşündüğümüz nokta transferlerimizden birisidir. Bugün İnegölspor kulübünün büyüklüğünü ilgilenmiş olduğumuz lig oyuncuları ve ileriye dönük yatırım yapılacak oyuncu gruplarıyla göstermiş bulunmaktayız. Bu transferde emeği geçen Uğur Kavuk'un İnegöllü menajeri Emin Örnek kardeşimize teşekkür ederiz. Bu transferin İnegölsporumuza, İnegölümüze hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Kardeşimize de hayırlı olsun. İnşallah İnegölspor bu yıl hak etmiş olduğu noktaya gelecek. Bir üst lige çıkacak. Ayrıca bugünde gruplarımız belli oldu. Grubun da İnegölspor'umuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

KAVUK: "TRANSFERDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Gaziantepspor, Sivasspor, Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerspor, Kilimli Belediyespor ve Karadeniz Ereğlispor gibi takımların formasını giyen İnegölspor'un yeni transferi Uğur Kavuk ise, "Öncelikle transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milli takım dahil bütün lig kategorilerinde oynadım. Şaban hocamın isteği doğrultusunda şampiyonluğa oynayan bir takım kurulacağını ve bu doğrultuda transferler yapılacağını karşılıklı görüşmelerle anlaşmış bulunmaktayız. İnşallah alnımızın teriyle sahada mücadele ederek, bütün camiamızla beraber önceden bizim yaşadığımız Antalyaspor'daki şampiyonluklar gibi İnegölspor'a da güzel, hayırlı bir sezon nasip eder. Çünkü karşılıklı çok büyük fedakarlıklar var. Çeşitli takımlarla görüşmüş olmama rağmen iyi niyet çerçevesinde, iyi insanlarla beraber başta Şaban hocam ve başkanlarımızla beraber bu anlaşma yapılmıştır. İnşallah hayırlı olur. Transferlerimiz de devam eder. Güzel bir takım oluştururuz. Sezon sonunda da inşallah hak ettiğimiz şampiyonluğu alır, şehri bir havaya sokarız" dedi.

"İnegölspor'u daha önceden takip ediyor muydunuz?" sorusunu da cevaplayan tecrübeli isim, "İnegölspor'u takip ediyordum. Geçen sene Gaziantepspor'da oynarken kupa da zaten karşılaşmıştık. Yıllarca iyi oyuncular yetiştiren bir camia. Biz tecrübemizi, sahadaki mücadelemizi, her şeyimizi ortaya koyacağız. İnşallah sonunda başarırız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement