Spor Yazarları Side'yi Gezdi - Son Dakika
Spor

Spor Yazarları Side'yi Gezdi

Spor Yazarları Side\'yi Gezdi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side Beldesi'ne gelen spor yazarları, geleneksel olarak düzenlenen medya turuna katıldı.

30.03.2011 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 47'ncisi düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu öncesinde Antalya'nın Manavgat İlçesi Side Beldesi'ne gelen spor yazarları, geleneksel olarak düzenlenen medya turuna katıldı.

Spor yazarlarının Side gezisine, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Esat Yılmaer, Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu da katıldı. İlk olarak Side Müzesi'ni gezen spor yazarları, müzeye hayran kaldı. Ardından Side Antik Tiyatrosu'nu gezen heyet, müze ve tiyatro hakkında bilgi aldı. Antik Side'yi yürüyerek gezen yazarlar, daha sonra 47. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu'nun Side- Alanya ayağının başlayacağı Apollon Tapınağı'nı gezerek, Side gezisine son verdi.

TBF Başkanı Emin Müftüoğlu, "24 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Side- Alanya etabını buradan başlatacağız. Side'nin tanıtımı ve tarihi ile bütün dünyaya bir mesaj vermek için bu parkuru seçtik. Tekirova- Manavgat etabından sonra Side- Alanya etabını gerçekleştireceğiz. Amacımız sporun yanı sıra, Side, Manavgat ve Tekirova'yı en iyi şekilde tanıtmak" diye konuştu.

TBF tarafından yarın saat 11.00'de ise spor yazarlarının katılacağı temsili Side Bisiklet Medya Turu düzenlenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Spor Yazarları Side'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement