Stoke City'ye 2 Gol Atan Cenk Tosun: Ellerimi Hissetmiyorum - Son Dakika
Spor

Stoke City'ye 2 Gol Atan Cenk Tosun: Ellerimi Hissetmiyorum

Stoke City maçında 2 gol atan Cenk Tosun, maç sonunda "Hava çok soğuktu. İlk yarıda ellerimi hissetmedim. Günden güne alışacağım." dedi.

18.03.2018 11:14

İngiltere Premier Ligi'nde Stoke City karşısında attığı gollerle takımına 3 puanı getiren isim olan Cenk Tosun, maç sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Attığı 2 gol ve kazandırdığı 3 puan nedeniyle oldukça mutlu olduğunu söyleyen milli futbolcu maç sonrası şunları söyledi:

"FİZİK VE ŞUT ÇALIŞMASI YAPIYORUZ"

"Bugün kazanmak çok önemliydi. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu zor zamanlarda oldukça iyiydiler. İkinci yarıda daha iyi oynadık. Antrenmanlardan sonra Duncan Ferguson ile çalışıyorum. O Everton efsanesi ve bana çok yardım ediyor. Birlikte fizik ve şut çalışması yapıyoruz.

"BURAYA ADAPTE OLDUM"

Fizik olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Premier Lig'e ve İngiltere'ye adapte oldum. Saha içinde de kendimi iyi hissediyorum. Maç öncesi bir toplantı gerçekleştirdik ve dış saha performansımızla ilgili konuştuk. Olduğumuzdan daha iyi oynadık diyebilirim. Zordu ama çok önemliydi.

"FİZİKSEL OLARAK HAZIR DEĞİLDİM, ÇOK ÇALIŞTIM"

Bütün sezon maç yapılan bir lige geldim. Transfer olduğumda Türkiye Ligi'de aradaydık. O yüzden fizik olarak yüzde 100 hazır değildim. Çok çalıştım.

"ELLERİMİ HİSSETMİYORDUM"

Hava çok soğuktu. İlk yarıda ellerimi hissetmiyordum. Günden güne alışacağım. Soğuğu seviyorum. Almanya'da büyüdüm. İngiltere'ye benziyor."

Stoke City\'ye 2 Gol Atan Cenk Tosun: Ellerimi Hissetmiyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Stoke City'ye 2 Gol Atan Cenk Tosun: Ellerimi Hissetmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • As Kartal : Allah yolunu açık etsin daha iyi takımlara inşallah Cenk devam 20 0 Yanıtla
  • Mustafa 68: Yolun açık olsun kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun Türkiye seninle.... 18 1 Yanıtla
  • Tosun paşa: Helal olsun sana 17 0 Yanıtla
  • mehmet aydın : helal olsun yeni reklam yüzümüz cenk olucak 15 1 Yanıtla
  • Hep Böyle Kal Paşam: helal olsun sana paşam sayende gururlanıyoruz , yüzumüz gülüyor. Allah da seni güldürsün , yolun her daim açık olsun 14 1 Yanıtla
  • Selcuk inan : Biz dün fenerle berabere kaldık ama olsun senin gollerle elimiz ısındı. Isıtmaya devam et . Tosun benim verdiğim taktikleride unutma. . 10 4 Yanıtla
  • Volkan polat: Sende Hakan abin gibi Kebab gönderin demezsin inşallah 1 11 Yanıtla
  • Hadmaksan: Başarılarının..devamını.dilerim 10 1 Yanıtla
  • Ismail bilir: Basarilarin bol olsun cenk 8 1 Yanıtla
  • Aslan: Helal abim sana helal. Senin gibi hayırlı evlatlar bizi temsil etmeli. Çakmalar özentiler ne oldum delisiler değil. Allah güç versin sana dahada başarıların artsın inşallah. 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement