Suluova Belediyesi, 56 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Suluova Belediyesi, 56 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Suluova Belediyesi, 56 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Suluova Belediyesi ilçenin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği 1 Eylül şenlikleri kapsamında 56 çocuğu sünnet ettirdi.

02.09.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Belediyesi ilçenin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği 1 Eylül şenlikleri kapsamında 56 çocuğu sünnet ettirdi.

Belediye Şelale Park'ta gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Fatih Üçok, 1 Eylül 1957 tarihinde ilçe statüsü kazanan Suluova'nın kuruluş yıl dönümünü her yıl düzenli olarak yapılan etkinliklerle kutladıklarını belirtti.

Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve miniklerle fotoğraf çektirerek onlara çeşitli hediyeler veren Üçok, "Sosyal belediyeciliği misyon edinmiş bir belediye olarak her yıl sünnet coşkusunu çocuklarla  paylaşıyoruz. Tüm yavrularımıza gelecek hayatlarında sağlık, huzur, mutluluk diliyorum. Rabbim düğünlerini yapmayı da nasip etsin" dedi.

Suluova Müftülüğü, imam ve müezzinleri tarafından mevlid-i şerif okunarak, dualar edildi. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği şenlikte sünnet olan 56 minik çeşitli gösterilerle eğlendi. Çocuklar daha sonra palyaçolar eşliğinde eğlenip üstü açık otobüslerle şehir turu attı.

Çocuklara, Üçok ve protokol mensupları tarafından çeyrek altın takılıp çeşitli hediyeler verildi.

Programa İlçe Emniyet Amiri Musa Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, TSO Başkanı Turgut Aksu, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Balcı, Suluova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Özmen, çeşitli kamu kurum, kuruluş ve sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova Belediyesi, 56 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement