Sunlight Cif Şimdi Yağları 2 Kat Daha Hızlı Çözüyor - Son Dakika
Güncel

Sunlight Cif Şimdi Yağları 2 Kat Daha Hızlı Çözüyor

Sunlight Cif Şimdi Yağları 2 Kat Daha Hızlı Çözüyor

Yeni Sunlight Cif ile bulaşıklar hemen bitsin, zamanınız size kalsın.

15.04.2013 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siz bulaşık yıkarken akıp giden zaman geri gelmez, ama Sunlight Cif'in yağları 2 kat daha hızlı çözen yeni formülü sayesinde şimdi bulaşıkları çok daha kısa sürede yıkayabilirsiniz.

Üstelik, İstanbul Üniversitesi tarafından dermatolojik olarak test edilmiş formülüyle Sunlight Cif bulaşıkların üstesinden hızlıca gelirken; ellerinize de zarar vermez!

Bulaşık yıkarken en sevdiğiniz dizileri, arkadaşlarınızla sohbeti, ailenizle geçirebileceğiniz keyifli anları kaçırdığınızı mı düşünüyorsunuz?

O halde size bir müjdemiz var…

Sunlight Cif geliştirilmiş yeni formülüyle artık çok daha etkili. Gerçek limon suyu içeren Sunlight Cif, küçük bir damlasıyla zorlu yağlarda bile etkili çözüm sağlıyor. 100 limonun yağ çözme gücündeki Sunlight Cif, yeni formülüyle daha çok bulaşığı daha kısa sürede yıkamanıza yardımcı oluyor size de bulaşığı dert etmeden dizilerin, sohbetin keyfini çıkarmak kalıyor!

Sunlight Cif Bulaşıkların zorlu yağ derdine son veriyor!

Sunlight Cif, yaptığı yemek programıyla Türkiye'nin dört bir yanından lezzetleri ekranlara taşıyan Nursel Ergin'le birlikte evlere misafir oluyor. Nursel Ergin bir yandan birbirinden leziz yemekler yaparken, bulaşıkları da Sunlight Cif'in yenilenen formülüyle iki kat daha hızlı yıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sunlight Cif Şimdi Yağları 2 Kat Daha Hızlı Çözüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement