Eniştesini İple Asıp, Poşete Koyduğu Cesedini 2 Yıl Saklamış - Son Dakika
Güncel

Eniştesini İple Asıp, Poşete Koyduğu Cesedini 2 Yıl Saklamış

Eniştesini İple Asıp, Poşete Koyduğu Cesedini 2 Yıl Saklamış

Kütahya'da eniştesi Ramazan Cengiz'i öldürüp cesedini poşete sararak 2 yıl depoda saklayan Mustafa Kan'ın ardından ablası Fatma Cengiz de adliyeye sevk edildi.

15.10.2014 22:16  Güncelleme: 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşi VE KAYINBİRADERİ TUTUKLANDI

Kütahya'da eniştesi Ramazan Cengiz'i iple asarak öldürüp cesedini poşete sararak 2 yıl depoda saklayan Mustafa Kan'ın ardından dün akşam poliste ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan ablası Fatma Cengiz de bugün adliyeye sevk edildi. Zanlı Mustafa Kan savcılıkta verdiği ifadesinde cinayeti ablası Fatma Cengiz ile birlikte planladıklarını öne sürdü. Abla Fatma Cengiz'in ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Olay tarihinde ben Muğla'daydım. Eşimin öldürülmesi olayı ile bir ilgim yok. Ancak kardeşim eşimin ortadan kaybolmasından aylar sonra bana 'Sana bir sır vereceğim ama kimseye anlatmayacaksın. Yoksa seni ve çocuklarını öldürürüm. Ben eniştemi öldürdüm' dedi. Ben de kortuğum için kimseye birşey söyleyemedim" diye konuştu.

Mustafa Kan ile ablası Fatma Cengiz savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, Mustafa Kan ve Fatma Cengiz'in tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan Mustafa Kan ile ablası Fatma Cengiz polisler tarafından Kütahya E Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eniştesini İple Asıp, Poşete Koyduğu Cesedini 2 Yıl Saklamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement