Sürpriz: Evet, Samsung da Virtual Reality Gözlüğü Yapıyor - Son Dakika
Teknoloji

Sürpriz: Evet, Samsung da Virtual Reality Gözlüğü Yapıyor

Sürpriz: Evet, Samsung da Virtual Reality Gözlüğü Yapıyor

Samsung hemen her alana el atmaya kararlı.

25.05.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Önce Oculus VR'ın Oculus Rift'i, sonra Sony'nin Project Morpheus'u, ardından Çinli geliştiricilerin ANTVRKit'i ve şimdi de Samsung'un sanal gerçeklik gözlüğü...


Evet, Virtual Reality pazarına Samsung da adım atıyor. Mobil tarafta son yıllarda kendi 64bit işlemcisi, akıllı saati, parmak izi okuyucusu gibi yeni denizlere yelken açan Samsung, son dönemin popüler akımına da sessiz kalmıyor.


Engadget'da yer alan ve sektör kaynaklarına dayandırılan bilgilere göre Samsung, bir süredir kendi sanal gerçeklik gözlüğü üzerinde çalışıyor ve şimdiden bazı geliştiricilere prototip cihazları göndermeye başladı bile. Henüz bir fotoğrafı olmayan cihazın odak noktası ise, diğer ürünler gibi PC ve konsollar değil, daha çok Samsung'un Galaxy serisine mensup üst seviye telefon ve phablet'leri olacak. Böylelikle mobilde oyun ve filmler daha etkileyici görünebilecek.


Söylentilerin devamında, bu yıl içinde resmen duyurulması beklenilen cihazın Tizen işletim sistemi değil, yeni bir sistem kullanacağı, OLED ekran ile geleceği ve rakiplerine göre en azından ilk etapta daha ucuz fiyat etiketiyle satışa sunulacağı söyleniyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sürpriz: Evet, Samsung da Virtual Reality Gözlüğü Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement