Tahta Oyuncaklarla Çocukların Yüzünü Güldürecekler - Hatay - Son Dakika
Güncel

Tahta Oyuncaklarla Çocukların Yüzünü Güldürecekler - Hatay

- Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri'nin atölye çalışmalarından görüntüler Torna detayları Zımparalama işleminden görüntüler Bölüm öğretmeni Turgay Karanfil'in konuşması Köy okullarında okuyan öğrencilere hediye edilmek üzere yapılan oyuncaklardan görüntüler...

19.04.2019 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri'nin atölye çalışmalarından görüntüler

Torna detayları

Zımparalama işleminden görüntüler

Bölüm öğretmeni Turgay Karanfil'in konuşması

Köy okullarında okuyan öğrencilere hediye edilmek üzere yapılan oyuncaklardan görüntüler

Detaylar

Tahta oyuncaklarla çocukların yüzünü güldürecekler

Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, atık tahta parçalarını atölyede işleyerek köy okullarındaki çocuklar için oyuncak yapıyor.

Mobilya bölümü öğretmen ve öğrencileri, atıl durumda bulunan tahta parçalarından uçak, helikopter, tren, at, traktör, iş makinesi, otomobil, bisiklet, tırtıl ve kamyon gibi çeşitli oyuncaklar yaparak çocukların yüzünü güldürecek.

Bölüm öğretmeni Turgay Karanfil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, atık durumdaki tahtaları oyuncağa dönüştürerek çocukların yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Atölyelerinde kullanılmayacak durumda bulunan tahta parçalarını değerlendirdiklerini ifade den Karanfil, tahta oyuncakların yapımındaki amaçlarının, geçmişte oynanan çocuk oyuncakları şimdiki çocuklarıyla buluşturulmak olduğunu belirtti.

Oyuncaklar çocukların güvenle kullanacağı şekilde yaptıklarını anlatan Karanfil, "Yapımını titiz bir şekilde yapıyoruz. Oyuncakların üretimi için bir hafta emek veriyoruz. Üzerlerine su bazlı zararsız boyalarla süslüyoruz. Şuan uçak, helikopter, tren, at, traktör, iş makinesi, otomobil, bisiklet, tırtıl ve kamyon gibi 100 kadar oyuncağımız hazır durumdadır." dedi.

Karanfil, oyuncakların ihtiyaç sahibi köy okullarındaki çocuklara hediye edeceklerini sözlerine ekledi.

Tahta Oyuncaklarla Çocukların Yüzünü Güldürecekler - Hatay
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tahta Oyuncaklarla Çocukların Yüzünü Güldürecekler - Hatay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement