Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım - Son Dakika
Magazin

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

Hakkında açılan taciz davasında takipsizlik kararı verilen Talat Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meydan okudu. Bulut, "Ben burdayım." dedi.

09.09.2018 18:29  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talat Bulut'un başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı olarak görev yapan Özge Şimşek, oyuncunun 31 Mayıs'ta dizi setinde kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek'in iddialarını incelemeye aldı. Hakkında takipsizlik kararı kesinleşen Talat Bulut, ''Bazen ayrılıklarda, özlem duyarsınız, kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar. Özlemle merhaba canlar. Bu sızıyı azaltan avukatıma teşekkür ederim.'' demişti.

Talat Bulut <a class='keyword-sd' href='/sosyal-medya/' title='Sosyal Medya'>Sosyal Medya</a> Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

"BEN BURADAYIM"

Talat Bulut Instagram hesabından paylaştığı video ile meydan okuyarak, ''Merhaba herkese. Ben de Yasak Elmayı gerçekleştirmek için buradayım. Pardon ya ben zaten burada değil miydim? Hiçbir yere gitmedim ki.'' dedi.

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

NE OLMUŞTU?

Talat Bulut'un rol aldığı dizide kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiası magazin gündemine oturmuştu. 19 yaşındaki asistan Özge Ş. yaşadıklarını anlatarak, "Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var" demişti.

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

YASAK ELMA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

Son Dakika Magazin Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yaziklar olsun: bu dizinin yapimcisi yonetmeni insan olsa bu adami kovarlardi duzgun insan yok demek ki bunlarin icinde 1 9 Yanıtla
  • Terbiyesiz adam: Yüzsüz... 3 7 Yanıtla
  • FANATİK ASLAN: demekki yapmamış öyle birşey tabiki bilemeyiz gerçeği ama mahkemenin verdiği karara saygı duyup inanmak zorundayız. 1 0 Yanıtla
  • Vatandaş : Yasak öpücük 0 0 Yanıtla

Advertisement