Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü 166'ıncı Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü 166'ıncı Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü 166\'ıncı Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166.Kuruluş yıl dönümünü kutlama etkinlikleri kapsamında personeline yemek verdi.

22.05.2013 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166. Kuruluş yıl dönümünü kutlama etkinlikleri kapsamında personeline yemek verdi.

Grand Ser Otelde verilen yemeğe Yozgat Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Ağır Ceza Reisi Yıldırım Şafak, İdare Mahkemesi Başkanı Bekir Demirci,

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, davetliler ile Tapu ve Kadastro Böle Müdürlüğü personeli katıldı.

Yemek sonrası bölge müdürlü ve bağlı tapu ve kadastro müdürlüklerinin çalışmaları hakkında bilgi veren Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Ömer Şahingöz,

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatlarında yaklaşık 17 bin personelle 22 bölge müdürlüğü, 957 tapu müdürlüğü ve 81 kadastro müdürlüğü ile ülkemizin tüm il ve ilçelerinde hizmet birimi olan ve yılda yaklaşık 7 milyon işlem yapan ve 20 milyon vatandaşımıza hizmet veren köklü ve yaygın bir kurum olduğunu söyledi.

Bugün Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166. kuruluş yıldönümünün kutlandığını ifade eden Şahingöz, " Genel müdürlüğümüz insanlara bireysel bir hak olarak tanınmış mülkiyet hakkı var oldukça işlevini sürdürecek ve önemli hizmetler yapmaya devam edecektir" dedi.

Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü olarak 28 tapu müdürlüğü ve 2 kadastro müdürlüğü ile vatandaşa hizmet sunduklarına değinen Şahingöz, "Müdürlüklerimizde yılda yaklaşık 120 bin işlem yapılmakta, yaklaşık 480 bin vatandaşımıza hizmet vermektedir. Ayrıca 2012 yılında müdürlüklerimizce 26 milyon 700 bin TL tapu ve kadastro harç tahsilatı yapılarak devletimize önemli bir gelir sağlanmıştır.

Çalışmalarımız arasında tapu ve kadastro modernizasyonu projesi kapsamında bölge müdürlüklerimizde 4 ihale paketinin kesin kabulü, 5 ilahe paketinin ise geçici kabulü yapılmıştır. Yozgat il genelinde 34 birimde 2 bin 627 parsel Çorum il genelinde 34 birimde bin 621 parselde 2-B güncelleme çalışmaları tamamlanmıştır. 2/B alanlarının kadastro çalışmalarında ise Yozgat il genelinde 54 birim, Çorum il genlinde 11 birimde çalışmalarımı, planlanan süre içerisinde tamamlanmıştır. 2012 yılı ek çalışma programına alınmış olan Çadırardıç beldesi ile Akdağmadeni ilçesinde 6 birimde 2/B çalışmaları tamamlanarak tapuları maliye kuruluşlarına teslim edilmiştir" dedi.

Konuşmaların ardında Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü ve bağlı müdürlüklerinde çalışmış ve emekli olmuş personele plaket verildi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166. Kuruluş yıl dönümü pastası kesildikten sonra Nida Tüfekçi Korosu tarafından söylenen türkülere eğlenirken, bölge müdürlüğü folklor ekibi folklor gösterisi sunmasıyla program sona erdi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğü 166'ıncı Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement