Taraftar Tesisi Bastı Albay'a Destek Verdi - Son Dakika
Yerel

Taraftar Tesisi Bastı Albay'a Destek Verdi

Taraftar Tesisi Bastı Albay\'a Destek Verdi

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da yüzler gülüyor.

08.04.2012 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da yüzler gülüyor. Denizli Belediyespor karşısında alınan 4-0'lık galibiyet, keyifleri de iyice yerine getirdi.

Denizli temsilcisi karşısında kritik bir 3 puan kazanan Mavi Şimşekler, aynı zamanda da 'sezonun en farklı galibiyeti'ne de imza atmış oldu. Adana Demirspor'un en önemli taraftar topluluğu olan; 'Şimşekler Grubu', Denizli Belediyespor karşılaşması sonrasında büyük bir sürpriz yaptı. Takımın kaldığı tesislere şok bir baskın düzenleyen taraftarlar, burada Teknik Direktör Ercan Albay başta olmak üzere yönetici ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Henüz takımla birlikte 3 antrenman yapmasına rağmen, ligdeki ilk maçından galibiyetle ayrılan Teknik Direktör Ercan Albay'a 'hoş geldin' mesajı veren taraftarlar, 'Şampiyon Yap Bizi Hocam' şeklinde de tezahüratlarda bulundu.

Futbolcularla birlikte taraftarlara karşılık veren Ercan Albay, "Hep birlikte yıllardır özlediğimiz tabloyu ortaya koyacağız" ifadesini kullandı. Albay, taraftarlara çiçek vererek destekleri nedeniyle teşekkür etti. Antrenman sahasına taraftarlarca asılan; 'En Önde Albay'ın Peşinde' pankartıyla, Adana Demirspor Kulübü'nce asılan; 'Hep İnandık İnandığımızda Başardık' ifadesinin yer aldığı bir diğer pankartta dikkat çekti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taraftar Tesisi Bastı Albay'a Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement