Başkan Tartan'a Tepecik'te Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Başkan Tartan'a Tepecik'te Sevgi Seli

Başkan Tartan\'a Tepecik\'te Sevgi Seli

Demokratik Sol Parti Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Tepecik Güney Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

11.03.2014 09:54  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Tepecik Güney Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Semtin önde gelen simalarından Altay Mol'un teyzesi Keriman Aldanmaz'ın evine konuk olan Tartan'a vatandaşlar ve mahallenin kadınları sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşların desteğine teşekkür eden Tartan, "Benim bayrak, ezan ve Atatürk gibi milli ve manevi değerlerim var. Biz bunlara bağlı ve sadık olarak yetiştik. Ama şimdi bu milli ve manevi değerlerimizden bilhassa Atatürk ve Cumhuriyet'i tartışan adaylar ortaya çıktı. Biz beş yıl boyunca en yaşlısından en gencine kadar her kesimden tük vatandaşlarımız arasında bir kardeşlik hukuku tesis ettik. Bunu önümüzdeki beş yılda da sürdüreceğiz" dedi.

Önümüzdeki beş yıl içinde hayata geçireceği projeleri de vatandaşlarla paylaşan Tartan, "Her mahalleye öncelikle kadın ve çocukların yararlanacağı ve özellikle de diş sağlığı hizmeti veren merkezler kuracağız. Kadınlarımız için sosyal projelerimiz devam edecek" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tartan'a Tepecik'te Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement