Taş, Yeniden Sağlık Müdürü Oldu - Son Dakika
Yerel

Taş, Yeniden Sağlık Müdürü Oldu

Taş, Yeniden Sağlık Müdürü Oldu

AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adayı olması nedeniyle Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa eden Mehmet Emin Taş, yeniden eski görevine döndü.

03.01.2014 16:31

AK Parti'den Belediye Başkanlığı aday adayı olması nedeniyle Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa eden Mehmet Emin Taş, yeniden eski görevine döndü.

Mehmet Emin Taş, Adıyaman Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 21 Ekim tarihinde görevinden istifa etmişti. Aday adaylığı sürecinin sona ermesinden sonra Sağlık Bakanlığı'na müracaat eden Mehmet Emin Taş, 10 yılı aşkın süreden beri yürüttüğü Adıyaman Sağlık Müdürlüğü görevine yeniden atandı.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, yeniden göreve dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Aday adaylığı sürecinde istifa ettim ve vekaleten Müdür Yardımcımız Dr. Nurettin Karakayalı müdürlük görevini yürüttü. Daha göreve dönmek için müracaat ettim. Sağlık hizmetleri noktasında etkin hizmetin gayretini ekibimizle birlikte göstereceğiz. Sağlık hizmetlerini arttırmanın gayretini göstereceğiz. Adıyaman ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taş, Yeniden Sağlık Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement