Tasavvuf Müziği Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Tasavvuf Müziği Konserine Yoğun İlgi

Tasavvuf Müziği Konserine Yoğun İlgi

Balıkesir'in sındırgı Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Şerif Paşa Meydanına kurulan Ramazan Sokağında her akşam farklı bir etkinlik gerçekleştiriliyor.

14.06.2016 15:19  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İftardan sonra hareketlenen sokakta vatandaşlar etkinlikleri büyük bir ilgiyle seyrediyor.

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Şerif Paşa Meydanı'ndaki Ramazan Sokağı vatandaşlara keyif dolu anlar yaşatıyor. Ramazan Sokağında vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen etkinliklerinden biri de tasavvuf müziği konseri oldu. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında belediyenin önderliğinde teravih namazının ardından Şerif Paşa Meydanı'nda düzenlenen Tasavvuf Müziği Konseri çok beğenildi. Vatandaşlar Âdem Köse'nin seslendirdiği eserlere keyifle eşlik etti. Tasavvuf Müziği Konserini Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Müftüsü Halil Hazar, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin İlhan, Birim Amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konser sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte belediye olarak sosyal ve kültürel anlamda birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek,"İlçemizde gelenekselleşen Şerif Paşa meydanındaki ramazan etkinliklerinde bu akşam, Bigadiç'li Süleyman Köse hocam ve ekibi bizlere katıldılar. Güzel bir ambiyans oluşturdular. Sındırgı'lılarda bu meydanı doldurarak ona eşlik ettiler. Ramazan ayı boyunca, bu etkinliklerimizi sındırgıda devam etmesini sağlar. Bayrama hepimizin ulaşasını nasip eder. Rabbim ramazan hürmetine bir an önce terör olaylarının bitmesini sağlar. Bütün islam aleminin ramazan ayı mübarek olsun" dedi.

Başkan Yavaş'ın konuşmasından sonra söz alan Köse ise,"Sındırgı Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş'a çok teşekkür ediyorum. Daha önce klip çekimlerinde Sındırgının tanıtımı için katkılarda bulundular. Şimdide Ramazan etkinliklerine davet ettiler. Çok memnun oldum. Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine rabbim birliğimiz, bütünlüğümüzü bozmasın. Terör gibi fitne fesat olaylardan bizleri mahrum etsin. Biz bir ve diri olduktan sonra bu tür olaylar defolup gidecek" dedi. Başkan Yavaş Köse ve saz ekibine konser sonunda ödül verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tasavvuf Müziği Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement