Tav Esenboğa Skal Ankara Kulübünü Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Tav Esenboğa Skal Ankara Kulübünü Ağırladı

Tav Esenboğa Skal Ankara Kulübünü Ağırladı

Skal Internatıonal Ankara Kuluübü'nün geleneksel yemekli toplantısı tav Esenboğa SKY retaurant'ta gerçekleştirildi

11.02.2013 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SKAL International Ankara Kulübü toplantısı 08 Şubat 2013 Cuma günü Ankara Esenboğa Havalimanında TAV'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Havalimanı Mülki İdare Amiri Ankara Vali Yardımcısı Sayın Hayrettin Balcıoğlu, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, TAV Hukuk Müşaviri Yasemin Arıkan, TAV Basın ve H.İlişkiler Müdürü Cemal Kabadayı, Havaş Baş Müdürü Ergün Karaoğlu, TAV İdare Amiri Yakup Acer, DHMİ Baş Müdürü Yılmaz Keleş, THY İşletme Müdürü Abdülkadir Gür, Hilton Ankara Genel Müdürü Jacques Bplule, TAV Güvenlik Erdal Kaynak, TAV Yetkilisi Sedat Tümer, TAV Yetkilii Lütfü Hakkı Kuday ve TAV Yetkilisi Alp Karayalçın'ın katıldığı SKAL International Ankara toplantısı başkan Çiçek Mayda'nın konuşmasıyla başladı.

Açılış konuşmasının ardından, konuşma yapan TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer; "Bizim için hayırlı bir yıl başladı. Hepimize hayırlı olsun 2013 itibariyle inanıyorum ki Ankara içinde turizm adına çok güzel aktivitelere ev sahipliği yapacağız. Sizlerle birlikte her başarının daha da arttığını birlikte göreceğiz. Yeni hava yollarımız var. Hafta sonu Alitalia havayolları direkt uçuşlarına başlıyor. Haftanın 3 günü artık Roma'ya direkt uçuşlarla gidip gelebileceğiz. THY her geçen gün güzel sürprizler yapmak üzere hazırlıklar yapıyor. Bununla birlikte geçen yıla ek olarak yeni destinasyonlar var gerçekleştikçe sizlerle paylaşma imkanına sahip olacağız. Ankara thermal turizmi için Dünya'nın sembolü olabilir. Dünyada hatırı sayılır en kaliteli thermal suyu Ankara çevresinde olduğunu biliyoruz. Ayrıca Ankara'nın tabi ki kongre merkezi olmasını çok arzu ediyoruz. Turist gelsin istiyoruz. Bununla ilgili turizm bakanlığımızın çok güzel çalışmaları var Ve daha da güzel çalışmalara ev sahipliği yapacağımızdan eminim" dedi.

Skal Ankara Kulübü başkanı Çiçek Mayda da, Geçen yıl Angiad Girişimci İş Kadınları ile Ankara Kalkınma ajansının turizmi geliştirme programından faydalanarak "Ankara'yı yaşamak" projeini oluşturduklarını ve bu sene Ankara Kalkınma Ajansı tekrar bir mali destek programı açıklamasıyla birlikte yeni bir proje üreterek tekrar başvuru da bulunduklarını ve geçen yıl yaptıkları projenin uluslararasında yapmayı düşündüklerini söyledi. Mayda; Yurt dışından 20 noktadan özellikle Ankara'yı direkt uçuşlarla öne çıkarmayı amaçladıklarını ve seyahat acentalarını buraya davet ederek 45 günlük programla bunu gerçekleştirmeyi düşündüklerini Ankara'yı tanıtmak adına bu projeye Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün de iştirak ettiğini açıkladı.

Havalimanı Mülki İdare Amiri Ankara Vali Yardımcısı Sayın Hayrettin Balcıoğlu'da yaptığı konuşmasında; Esenboğa havalimanının 2006 yılı öncesiyle bugününü arasında çok büyük gelişmelere imza attığını, gerek Ankara'dan yurtdışına yapılacak direkt uçuşlar gerekse Ankara turizm hakkında Skal Ankara Kulübü üyeleriyle böyle bir işbirliğinden dolayı da birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Vali Yardımcıı Balçıoğlu, Skal sivil toplum kuruluşunun ülkemizdeki önemine değinerek Türk turizmine olan katılarını yakından takip ettiğini de söyledi. Ankara'nın 2010 yılında Ankara Valisi Alaaddin Yüksel bey'in göreve başlamasıyla birlikte Ankara Turizm Konseyi toplantılarının Gazi üniversitesinin hazırlamış olduğu turizm master planı ile birlikte yerel yöneticiler, sivil toplum örgütleri ve Ankara kalkınma ajansının da desteğiyle ve Altındağ belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda büyük mesafeler kat edildiğini, turizmde büyük yeri olan Almanya Berlın ITB turizm fuarı, Mokova fuarı ve EMITT fuarlarında Ankara'nın dünya turizmcilerine tanıtılması kayda değer bir olay olduğunu belirtti.

Skal International Ankara Kulübünün TAV Esenboğa Havalimanının ev sahipliğinde gerçekleştirilen Şubat ayı toplantısı, TAV yetkililerinin Şubat ayında doğan Skal üyeleri için hazırladığı sürpriz doğum günü pastası ve kutlamasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tav Esenboğa Skal Ankara Kulübünü Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement