Tavuk Dünyası'nda Pazarlama Direktörüğünde Atama - Son Dakika
Güncel

Tavuk Dünyası'nda Pazarlama Direktörüğünde Atama

Tavuk Dünyası, hızlı büyüme ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşıma hedefi kapsamında perakende ve hızlı tüketim ürünleri sektörlerinin tecrübeli ismi Filiz Bekik'i Pazarlama Direktörü olarak atadı.

06.10.2017 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filiz Bekik kariyerine 2001 yılında Unikom'da (Unilever&Komili) üretim ve kalite kontrol sistemlerinin analizini üstlenerek başladı. Sonrasında KoçSistem Stratejik Pazarlama Departmanı'nda Proje Asistanı olarak görev aldı.
2002-2004 yılları arasında İTÜ İşletme Fakültesi İşletme Mühendisliği Programı dahilinde Araştırma Asistanı olarak çalışan Filiz Bekik, 2004'te Kek Kategorisi Marka Müdürü Asistanı olarak çalışmaya başladığı Ülker'de sırasıyla Bisküvi kategorisi Marka Müdürü ve Shopper Marketing Müdürü olarak görev aldı. 2010 yılında Chicco'nun Pazarlama Müdürü olarak Artsana'ya katıldı.

Ekim 2014'ten itibaren Carter's & OshKosh B'Gosh Baby Apparel ekibine dahil olan ve her iki markanın Dijital ve Pazarlama Müdürlüğü'nü yürüten Filiz Bekik, kariyerine Temmuz 2017 itibarıyla Tavuk Dünyası'nda Pazarlama Direktörü olarak devam ediyor. Filiz Bekik yeni göreviyle birlikte Tavuk Dünyası'nda, marka mimarisinin ve stratejisinin oluşturulması ile kurumsal kimlik çalışmalarından sorumlu olacak.

TAVUK DÜNYASI 130'DAN FAZLA RESTORANIYLA 32 ŞEHİRDE

2012 yılında girdiği pazarda kesintisiz ve hızlı büyümesini sürdüren Tavuk Dünyası, 2017'nin başından bu yana Türkiye'nin farklı şehirlerinde hizmete açtığı restoranlarıyla birlikte, 32 şehirde 130'dan fazla lezzet noktasında, yılda 15 milyonu aşkın kişiye hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tavuk Dünyası'nda Pazarlama Direktörüğünde Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement