Tek Başımıza Filmi - Son Dakika
Güncel

Tek Başımıza Filmi

Tek Başımıza Filmi

Tek Başımıza filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Tek Başımıza filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.11.2011 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşamları hiç beklemediği anda elinden alınan ve 0'dan başlayıp her şeyi yeni baştan kurmaya çabalayan iki kadının öyküsü.

İşini, zenginliğini, evliliğini ve yaşadığı her anı gölgeleyen büyük bir acıyı çocukluğundan beri içinde taşıyan Hande... Ve gözü kara, deli gibi aşık bir adamın geçmişten çıkıp gelmesi ile yaşamı alt üst olan Zehra... Aynı gün içerisinde ikisi de ölümün eşiğine geliyorlar ve her şeyi geride bırakıp kaçmak zorunda kalıyorlar. Sadece acımasız kocalarından ve onlara hiçbir şans tanımayan ailelerinden değil, bütün anılarından kaçmak zorunda kalan bu iki kadın, kendilerini uzun ve zorlu bir yolculuğun içinde buluyor. Bu yolculuk sırasında Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıp doğusundan batısına, büyük şehirlerden ücra köylere kadar pek çok durağa uğrarlarken, aşkları, cesaretleri, güçleri ve doğru bildikleri her şey sınavdan geçecek. Hande'yle Zehra bir yandan zor zamanlarda el ele vermenin, sırtını bir dosta yaslamanın değerini anlayacaklar, bir yandan da tek başına ayakta duracak kadar güçlü olmayı öğrenecekler. Hepsinden önemlisi, görünüşteki bütün ayrımlara rağmen aynı acıları çekip aynı ümitleri taşıdıklarını görecekler.

Yönetmen:

Senaryo:

Oyuncular: Erkan Bektaş, Şekip Taşpınar, Tardu Flordun, Ahu Türkpençe, Başak Köklükaya

Filmin Türü: Dizi, Drama

Orijinal Adı: Tek Başımıza

Yapımcı Firma: Most Production

Yapım Yılı: 2011

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: 0

Son Dakika Güncel Tek Başımıza Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement