'Tek Derdim Galatasaray' - Son Dakika
Spor

'Tek Derdim Galatasaray'

\'Tek Derdim Galatasaray\'

Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek, seçim sonrasında şampiyonluğa odaklanmaları gerektiğini belirterek “Yaptığımız projeler tamamen G.Saray’ın 21 Ocak sonrası için” diye konuştu. Özbek, “Tüydüler” sözlerine açıklık getirerek, “Ben oradaki sözleri tamamen başkanlık yarışında olanlar için söyledim” dedi.

17.01.2018 02:36

NEVZAT DİNDAR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçimden hemen sonra Süper Lig şampiyonluğuna odaklanmaları gerektiğini söyledi.
Sarı-kırmızılı kulüpte 20 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin Levent'teki merkezinde düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Özbek, tek terdinin Galatasaray olduğunu belirterek, "Bütün hesabım ve düşüncem 21 Ocak'tan sonraki Galatasaray... Bir şekilde bugüne kadar geldik. Yaptığımız projeler tamamen Galatasaray'ın 21 Ocak sonrası için... Her zaman Galatasaray'ın yeni kaynaklar oluşturmaya ihtiyacı olduğunu söyledim. Turkcell ile yaptığımız çalışma da bunlardan birisi... Şampiyonluğa büyük ihtiyacımız var. Çünkü şampiyonluğun sonundaki ödül yaklaşık 250 milyon lira... Dolayısıyla bütün Galatasaraylıların seçim ertesinde şampiyonluğa odaklanması lazım" diye konuştu.
Dursun Özbek, bazı üyelerin geçen sene olağanüstü seçim için imza toplamasına ilişkin kullandığı "Mayıs'tan Eylül'e kadar imza toplayanların hepsi tüydü" şeklindeki sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek şunları kaydetti:
"Mayıs ayı itibarıyla imzalar toplandı. Daha önce toplanan bu imzaların demokratik bir hak olduğunu ifade etmiştim. Ben oradaki sözleri tamamen başkanlık yarışında olanlar için söyledim."
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Tek Derdim Galatasaray' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement