Tekirdağ'daki Şiddetli Yağış - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'daki Şiddetli Yağış

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Malkara ilçesinde şiddetli sağanak nedeniyle zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

29.09.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Malkara ilçesinde şiddetli sağanak nedeniyle zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

Vali Salihoğlu, Malkara Kaymakamı Osman Altın ile birlikte Gönence ve Kozyörük mahallelerinde şiddetli sağanak nedeniyle evlerini su basan aileleri ziyaret etti ve vatandaşların mağduriyeti hakkında bilgi aldı.

Gönence Mahallesi Muhtarı Süleyman Galata AA Muhabirine yaptığı açıklamada şiddetli sağanak nedeniyle birçok evi su bastığını ve mahsur kalan vatandaşların belediye ekiplerince kurtarıldığını belirterek, "Büyük bir afetti. Ucuz atlattık. Köprülerimiz yeni yapılmasına rağmen gelen suyu almadı. Dereler taştı. Sel suları evlere kadar girdi. Yetkililerden bu konuya acil çözüm bekliyoruz" dedi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da, Gönence Mahallesi'nde incelemelerde bulunduktan sonra  yaptığı açıklamada Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalıştığını, dere yataklarının yeniden ıslah çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'daki Şiddetli Yağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement