Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Trakyakent Belediyeleri Birliği Encümeni, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak'ın başkanlığında toplandı.

30.05.2017 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakyakent Belediyeleri Birliği Encümeni, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak'ın başkanlığında toplandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, toplantıya Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Trakyakent Belediyeler Birliği Müdürü ve Tekirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı katıldı.

Encümen toplantısında gündem maddeleri karara bağlanırken Hayrabolu Belediye Başkanlığından gelen eğitim talebi ile Haziran ve Temmuz aylarındaki eğitim takvimleri görüşüldüğü kaydedildi.

3. Rodostoşah Satranç Turnuvası sona erdi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Rodostoşah Satranç Turnuvası, final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi Kapalı Tenis Kortunda gerçekleşen ikinci gün müsabakalarını Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı.

Müsabakaları sonrasında dereceye giren sporculara ödüllerini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap ve Süleymanpaşa Belediyesi Turnuva Direktörü Hüseyin Güler verdiği kaydedildi.

BESYO öğrencisinden uluslararası başarısı

Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sude Bulut, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen 4.İslami Dayanışma Oyunlarında Teakwondo dalında şampiyonu oldu.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, BESYO Öğrencisi Milli Teakwondocu Sude Bulut, 4.İslami Dayanışma Oyunlarında Teakwondo dalında 73 kilogram kategorisinde Türkiye ve NKÜ'yü başarı ile temsil ettiği kaydedildi.

"Alistakis'in Kahvesi" gün yüzüne çıkıyor Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kültür ve turizm çalışmaları kapsamında Marmaraereğlisi İlçesindeki "Alistakis'in Kahvesi" olarak da bilinen yapı tescil edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Marmaraereğlisi İlçesindeki Koruma Amaçlı İmar Planında 1. derece arkeolojik sit alanı içerisinde, sahil caddesi üzerinde, eski iskele kenarında yer alan sivil mimarlık örneği yapı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 3206 karar nosu ile 2. grup yapı olarak tescil edildi.

Açıklamada ayrıca Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulundan izin alındığı ve Müze Müdürlüğü denetiminde Büyükşehir Belediyesi tarafından kazı çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement