Misafir olarak kaldığı evin sahibini boğazından bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
Güncel

Misafir olarak kaldığı evin sahibini boğazından bıçaklayarak öldürdü

Tekirdağ'da, bir süredir misafir olarak kaldığı evin sahibini bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı. Evin sahibini boğazından bıçaklayarak öldüren adam, "gece tartıştık, bir anlık öfkeyle olay gerçekleşti" dedi.

09.12.2019 18:32  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da Hasan Yavuz(72), bir süredir evinde misafir olarak kalan H.B.Ç.(69) tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Ev sahibini bıçaklayan zanlı, "bir anlık öfkeyle öldürdüm" dedi.

ÖLDÜRÜLEN EV SAHİBİ YALNIZ YAŞIYORDU

Olay, merkez Süleymanpaşa ilçesinin Yavuz Mahallesi'nde gece meydana geldi. Evde bir kişinin öldüğü yönünde ihbar üzerine daireye giden polis ekipleri, Hasan Yavuz'u kanepenin üzerinde kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede yalnız yaşadığı belirtilen Yavuz'un boyun kısmında bıçaklandığını belirledi. Yavuz'un cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri yaptıkları çalışmada, öldürülen Yavuz'un yaklaşık 6 aydır evinde H.B.Ç.'nin misafir olarak kaldığın tespit etti. Polis, H.B.Ç.'yi gözaltına alarak ifadesine başvurdu. H.B.Ç., cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederek, "Gece tartıştık, bir anlık öfkeyle olay gerçekleşti" dedi.

Emniyetteki soruşturmasının ardından mahkemeye çıkarılan H.B.Ç., 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

Misafir olarak kaldığı evin sahibini boğazından bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Misafir olarak kaldığı evin sahibini boğazından bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement