Tekrar) Monaco - Beşiktaş Maçının Ardından - 2 - Son Dakika
Güncel

Tekrar) Monaco - Beşiktaş Maçının Ardından - 2

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3'üncü haftasında Monaco'yu 2-1 mağlup ettiği maçın ardından, Beşiktaşlı Cenk Tosun ve Tolgay Arslan açıklamalarda bulundu.

18.10.2017 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3'üncü haftasında Monaco'yu 2-1 mağlup ettiği maçın ardından, Beşiktaşlı Cenk Tosun ve Tolgay Arslan açıklamalarda bulundu.

CENK: "KAZANMAYI HAK ETTİK"

Çok mutlu olduğunu söyleyeren sözlerine başlayan Cenk, "3 maçta 9 puan aldık. Bundan sonra belki 1 puan yetecektir ama kalan maçlarımıza da kazanmak için çıkacağız. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Maça iyi başladık. İlk golü de bulduk ama hakem ofsayt verdi. Galiba ofsayt yok. Orada 1-0 öne geçsek maç daha farklı olabilirdi. Rakip öne geçtiğinde hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. Sonra 1-1'i bulduk. Devre arasında iyi motive olduk. İkinci yarıya da iyi başladık. 90 dakikaya bakıldığında kazanmayı

hak ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

TOLGAY: "HERKES İYİ ÇALIŞTI"

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Tolgay Arslan, "Bugün 3 puanı hak ettik. Maça iyi başladık. 1-0 geri düştükten sonra iyi dönüş yaptık. Takımın karakterini ve hırsını gösterdik. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Herkes iyi çalıştı ve eve 3 puanla

dönüyoruz" dedi.

RAHMİ KOÇ DA MAÇI İZLEDİ

İşadamı Rahmi Koç da, Monaco ile Beşiktaş arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3'üncü hafta karşılaşmasını izleyenler arasındaydı. Koç, mücadelenin ardından stattan ayrıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Cenk Tosun açıklamalar

-Tolgay Arslan açıklamalar

- Ryan Babel açıklamalar

-Rahmi Koç'un stattan ayrılışı - Monaco

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekrar) Monaco - Beşiktaş Maçının Ardından - 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement