Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Turgutlu ilçesinde şehit aileleri ve gaziler, İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ve destek ziyareti gerçekleştirdi.

19.12.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu ilçesinde şehit aileleri ve gaziler, İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ve destek ziyareti gerçekleştirdi.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir'i makamında ziyaret eden şehit aileleri ve gaziler, İstanbul ve ardından Kayseri'de yaşanan terör saldırıları nedeniyle duydukları üzüntüyü dile getirerek, emniyet camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.

Hakkari Dağlıca'da 2010 yılında şehit düşen Uzman Çavuş Samet Yılmaz'ın ağabeyi Sedat Yılmaz, ziyaretin ardından emniyet binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, terörü lanetlediklerini belirtti.

Yılmaz, "Polisimizin ve askerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek için ziyaret gerçekleştirdik. Bu kötü günde Cumhurbaşkanımızın, polisimizin ve askerimizin yanındayız. Şehit kardeşi olarak, bu günü birlik günü olarak görüyorum. Allah birliğimizi bozmasın, bu terör belasını başımızdan def etsin." diye konuştu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Ali Şahin'in ağabeyi İbrahim Şahin ise "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakanımıza terörle mücadele ettikleri için teşekkür ediyorum. Her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek amacı ile teşekkürlerimizi borç biliriz. Her zaman devletimizin yanındayız. Allah devletimize zeval vermesin." dedi.

Diyarbakır Lice'de mayın patlaması sonucu gazi olan Mustafa Bayram ise "Şehit aileleri ve gaziler olarak,Devletimizin, Curhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, askerimizin ve polisimizin yanında olduğumuzu göstermek için ziyarette bulunduk. Onlardan Allah bin kere razı olsun." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement