Teröristler Şantiye Basıp 4 Kişiyi Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

Teröristler Şantiye Basıp 4 Kişiyi Kaçırdı

Teröristler Şantiye Basıp 4 Kişiyi Kaçırdı

Van'ın Çaldıran ilçesinde 4 kişiyi kaçıran teröristlerin yakalanması için çalışmalar sürerken, Kaymakam İbrahim Dündar olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

14.09.2012 12:39  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran ilçesindeki bir taş ocağı şantiyesini basarak araçları ve yatakhaneyi ateşe veren ve 4 kişiyi kaçıran teröristlerin yakalanması için çalışmalar sürerken, Kaymakam İbrahim Dündar bu sabah olay yerine giderek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Dün gece saat 21.00 sıralarında ilçeye 30 kilometre uzaklıktaki Soğuksu köyü Uzunyol mezrası yakınlarında bulunan bir inşaat firmasına ait pikabı durduran teröristler, araçta bulunan Atalay Gören (Kayserili) ve Taner Acar'ı da (Bitlisli) yarlarına alarak Demirci köyündeki bir inşaat firmasına ait taş ocağı şantiyesine geldiler. İlçeye 10 kilometre uzaklıktaki şantiye alanında çalışan çalışanları yemekhanede toplayan teröristler, bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra biri özel şahsa, diğerleri ise taş ocağı şantiyesine ait olan 5 kamyon ve 2 minibüsü ateşe verdiler. Çalışanları dışarı çıkardıkları yemekhaneyi de yakan teröristler, şantiyede bulunan bilgisayar ve fotokopi makinesi gibi elektronik cihazları, şirket evraklarını ve bütün gıda maddelerini geldikleri araca yüklediler.. İlk olarak 7 kişiyi yanlarına alan teröristler, daha sonra 5 kişiyi serbest bırakıp, Demirci köyü sakinlerinden olan bekçi Sabri Çınar (65) ile Şantiye Şefi Bulut Aras'ı (24) yanlarına alarak daha önce gasp ettikleri ve içinde bulunan 2 kişi ile birlikte Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi istikametine doğru kaçtılar.

Olayın ardından 4 kişiyi kaçıran teröristlerin bulunması için bölgede çalışmalar başlatılırken, Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar şantiye alanına giderek incelemelerde bulundu. Şantiye çalışanları ve güvenlik görevlilerinden bilgi alan Kaymakam Dündar, kaçırılan vatandaşların bulunması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teröristler Şantiye Basıp 4 Kişiyi Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement