TFF Başkanı Özdemir, zemini kötü olan kulüpleri uyardı: "Yeter artık! Sert cezalar vereceğiz" - Son Dakika
Spor

TFF Başkanı Özdemir, zemini kötü olan kulüpleri uyardı: "Yeter artık! Sert cezalar vereceğiz"

TFF Başkanı Özdemir, zemini kötü olan kulüpleri uyardı: "Yeter artık! Sert cezalar vereceğiz"

TFF Başkanı Nihat Özdemir, BB Erzurumspor-Beşiktaş maçındaki tartışmalı pozisyon ve stat zemininin kötü olmasıyla ilgili konuştu. Özdemir, "Türk futboluna yakışmayan statlarda, kötü zeminlerde maç oynatmayacağız. Caydırıcı yaptırımlar olacak. Stadın zemini kötüyse kulüplere orada maç oynama yasağı gelecek, maçları başka illere alınacak" dedi.

14.04.2021 10:46  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de pazar günü oynanan BB Erzurumspor- Beşiktaş maçında siyah-beyazlı takımın attığı 3. golden önce Cenk Tosun'un pozisyonu çok tartışılmıştı. Bu pozisyonu Milliyet gazetesi yazarı Attila Gökçe'ye yorumlayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, maç yasağı ile ilgili aldıkları kararı da duyurdu.

"BANA KALSA ERZURUM DÜŞMESİN"

"Bana kalsa Erzurumspor'un hep Süper Lig'de kalmasını isterim. Erzurum Doğu Anadolu'nun simge şehri. Türkiyemiz'in özel bir şehri. Ama bu oyunun kuralları var.

"KURALDA ÖYLE YAZIYOR"

Elle olduğu iddia edilen Cenk'in pozisyonundan sonra top Erzurumspor'a geçmiş, sonra Beşiktaş yeniden topu kazanmış ve Ghezzal'a vermişler. Artık pozisyon geçmiş… Kural kitabı öyle yazıyor.

"KESİN KARARLAR ALIYORUZ"

Bana gelen bilgiyi söylüyorum… Beşiktaş'ın top tekniğini engellemek için sahayı sulamadıkları iddia ediliyor. Bu yıl bu olayları çok yaşadık. Artık kesin kararlar alıyoruz!

"YETER ARTIK!"

Futbol Müsabaka Talimatı ile diğer yönetmeliklerde tüm kulüplere "Profesyonel uzman saha bakım ekipleri" kurma zorunluluğu getiriliyor. Tıpkı kaleci antrenörlüğü gibi bu da mutlak kurulması gereken kadro olarak kabul edilecek. Yeter artık. Türk futboluna yakışmayan statlarda, kötü zeminlerde maç oynatmayacağız. Stadın zemini kötüyse kulüplere orada maç oynama yasağı gelecek, maçları başka illere alınacak."

TFF Başkanı Özdemir, zemini kötü olan kulüpleri uyardı: 'Türk futboluna yakışmıyor! Sert cezalar vereceğiz!'

Son Dakika Spor TFF Başkanı Özdemir, zemini kötü olan kulüpleri uyardı: 'Yeter artık! Sert cezalar vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • CİMBOM: GALATASARAY DÜŞMANI NİHAT VE SERVET FURBOLU ESİR ALMIŞ 12 6 Yanıtla
  • MARIO0112: ALİ KOÇ SANA BUNU MU DIDI . YAZIK ,DÜŞTÜĞÜN DURUMLARA BAK 12 3 Yanıtla
  • millet oruç oruç: bizce de yeter arık TFF İSTİFAA- FTSA - FAA 13 0 Yanıtla
  • Tor use: Nereye kadar sürecek bu eşkıyalık cim bom duşmanlari 12 1 Yanıtla
  • Fatih: Bos yapma uza 11 0 Yanıtla
  • EMEKÇİ: FOSİLLERRRR 9 2 Yanıtla
    Tff: Gücün Anadolu kulüplerine yetiyor zaten 1 0
  • 123.: Sayın başkan yılda kötü zeminde 10 tane maç çıkar, hakemler ise taraftarı olduğun ve karşıt olduğun takımlar lehine ve aleyhine her maç onca şaibeler yapıyor sen onlara bak bence.senede 10 maç kötü zeminde oynanıyor diye bu işlere girmemelisin. 6 0 Yanıtla
  • Adanalı: Siz önce hakemlere eğitim verin ki maçlardan zevk alalım. Maçlara bakasım bile gelmiyor. Tiyatro sahnesi belli. Zaten seyircide yok. Şampiyonluk kupasını verinki insanların zevkiyle oynamayın. 6 0 Yanıtla
  • 123.: Tüm yorumcular yorumladı hangisi gördü serdar azizin iki defa ayağa basma pozisyonu var iki sarı eder kırmızı Antep maçında uydurma faulden gol iptal bozuk zihniyetle yönetilen maçların zemini iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur. 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement