TFF Çim Saha Denetçisi Hakan Cemal Aydın, Atatürk Stadyumu Zeminini İnceledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

TFF Çim Saha Denetçisi Hakan Cemal Aydın, Atatürk Stadyumu Zeminini İnceledi

07.10.2016 16:13  Güncelleme: 16:14

Elazığ Atatürk Stadyumu Müdürü Murat Ertürk ve Çim Saha Sorumlusu Mustafa Atagün ile birlikte çim saha zeminini inceleyen Hakan Cemal Aydın, zemin doku ve kök örnekleri alarak krampon testi ve drenaj testi yaptı.

TFF çim saha denetçisi Hakan Cemal Aydın bugün Elazığ'a gelerek Atatürk Stadyumu zeminini inceledi.

Yapılan incelemeler sonucunda açıklamalarda bulunan TFF Çim Saha Denetçisi Hakan Cemal Aydın, zeminin futbol oynamaya elverişli olduğunu ifade ederek, Elazığ Atatürk Stadyumu'nun çok iyi bir zemin yapısına sahip olduğunu belirtti.

Her hafta maç oynanmasına rağmen şuana kadar inceledikleri stadyum zeminleri arasında en iyi zeminin Elazığ Atatürk Stadyumunda olduğuna dikkat çeken Aydın, Stadyum Müdürü Murat Ertürk ve saha sorumlusu Mustafa Atagün başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TFF Çim Saha Denetçisi Hakan Cemal Aydın, Atatürk Stadyumu Zeminini İnceledi - Son Dakika


Advertisement