Tgb'li Gençlerden 7 Eylül Kutlamalarının İptaline Tepki - Son Dakika
Yerel

Tgb'li Gençlerden 7 Eylül Kutlamalarının İptaline Tepki

Tgb\'li Gençlerden 7 Eylül Kutlamalarının İptaline Tepki

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Aydın Şubesi üyesi bir grup genç, Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliklerinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

08.09.2012 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Aydın Şubesi üyesi bir grup genç, Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliklerinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Aydın Şubesi üyesi bir grup genç, İstasyon Meydanı'nda bulunan Yörük Ali Ede heykeli önünde düzenledikleri eylemle Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliklerinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

7 Eylül kutlamalarının iptal edilmesini doğru bulmadıklarını ifade eden TGB Aydın İl Başkanı Emre Albayrak, grup adına yaptığı açıklamada; "7 Eylül, bir milletin tarihten silinmek istenmesine karşı bir isyandır. 7 Eylül tarihi, Polatlı'ya kadar dayanan düşmanın yurdumuzdan silinip atılması sürecinin en önemli parçalarından biridir. Emperyalizme karşı Yörük Ali Efe'lerin, Kuyucaklı Yusuf'ların önderliğinde verilen mücadelelerin nihai hedefine ulaştığı gündür. Sonucunda 9 Eylül'de düşman denize dökülmüş ve bağımsız Türkiye'nin temelleri atılmıştır. 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs ve 30 Ağustos'tan sonra milli kurtuluş günü törenlerinin de iptali amacı açıkça ortaya koymaktadır.

Amaçları milletimize o şanlı tarihini unutturmak, Türkiye'yi etnik ve mezhepsel temelde bölmek ve Ortadoğu'da emperyalizmin tetikçiliğini yapmaktır. Bu topraklarda Mustafa Kemal'lerin, Yörük Ali'lerin yenilmeyeceğini vatan ve cumhuriyet düşmanlarına göstereceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tgb'li Gençlerden 7 Eylül Kutlamalarının İptaline Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement