The Reckoning Filmi - Son Dakika
Sinema

The Reckoning Filmi

The Reckoning Filmi

The Reckoning filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Reckoning filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.07.2020 11:55  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Reckoning, 1995 yılında İngiltere’de gerçekleşen korkunç cadı avını konu ediyor. Kocasının intiharın nedeniyle büyük bir travma yaşayan Evelyn Haverstock’a odaklanılan de, genç kadın ev sahipleri tarafından cadı olmakla suçlanır.

Dog Soldiers, Cehenneme Bir Adım, Doomsday gibi lere imza atan Neil Marshall’ın yönetmen koltuğunda oturduğu in başrolünü Charlotte Kirk üstleniyor. Korku türündeki in senaryosunu Marshall, Edward Evers-Swindell ve aynı zamanda de idari yapımcı olarak da görev alan Charlotte Kirk kaleme alıyor.

Yönetmen: Neil Marshall

Senaryo: Edward Evers-Swindell, Charlotte Kirk, Neil Marshall

Oyuncular: Joe Anderson, Sean Pertwee, Ian Whyte , Steven Waddington, Charlotte Kirk, Mark Ryan, Cal Macaninch, Rick Warden, Emma Holzer , Leon Ockenden, Emma Campbell-Jones, Jordan Long, Bill Fellows, Oliver Trevena, Indianna Ryan, Tomas Engström, Wayne Brett, Callum Goulden, Balázs Szitás, Suzanne Magowan, Maximilian Slash Marton, John Scudder, Géza Takács, Sarah Lambie, Zsófia Kövágó, Dávid Hajmási, Maja Chityil, Arthur Dyke, Margit Bárdos, Angie Kirk

Filmin Türü: Tarih

Orijinal Adı: The Reckoning

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Reckoning Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement