TİDE İç Denetim Farkındalık Ödül Töreni - Son Dakika
Güncel

TİDE İç Denetim Farkındalık Ödül Töreni

İç Denetim Farkındalık Ödülleri sahiplerini buluyor.

22.05.2012 12:59

TİDE Özel Ödülü Atilla Gökçe ve Erdal Batmaz'a veriliyor…

TİDE İç Denetim Farkındalık Ödüllerini Kazananlar Belli Oldu

Türkiye'deki iç denetim uygulamalarının uluslararası standartlara kavuşmasını ve iç denetim mesleğinin faaliyetlerini mükemmelliğe taşımayı hedefleyen Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) 29 Mayıs Salı günü Sabancı Müzesi MüzedeChanga Restaurant'ta düzenlenecek tören ile TİDE İç Denetim Farkındalık Ödülleri'ni dağıtacak.

Beş farklı kategoride 14 ödül sahiplerini bulacak

TİDE, tüm dünyada "İç Denetim Farkındalık Ayı" olarak kutlanan mayıs ayında iç denetim mesleğinin gelişimine katkıda bulunan kişileri ve bu alanda yatırım yapan kurumları desteklemek amacıyla İç Denetim Farkındalık Ödülleri'ni düzenliyor.

Kamu ve özel sektörden, iş ve denetim dünyasının önemli temsilcilerinin bir araya geleceği ödül töreninde, TİDE Özel Ödülü, İç Denetim Kalite Güvence Belgesi Alan Kuruluşlar, TİDE Akademi'den En Fazla Eğitim Alan Kuruluşlar, TİDE Akademi'ye En Fazla Gönüllü Eğitim Veren, TİDE'de Üye Sayısını En Fazla Artıran Kuruluş kategorilerinde toplam 14 ödül sahiplerini bulacak.

Ödül Alan Kişi ve Kurumlar

TİDE, İç Denetim Farkındalık Ödülleri'ne bu yıl ilk kez özel ödül kategorisini de ekledi. Jüri Özel Ödülü'nü alacak isimler spor yazarı Atilla Gökçe ve Şekerbank Murahhas Aza'sı Erdal Batmaz oldu.

İç Denetim Farkındalık Ödüllerini alan kurumlar içerisinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Anadolubank, Yapı ve Kredi Bankası gibi finans sektörünün önemli temsilcileri, Yıldız Holding, Kaynak Holding, Aras Holding Pricewaterhousecoopers gibi iş dünyasının önemli oyuncuları yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TİDE İç Denetim Farkındalık Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement