Tipide Mahsur Kalan Teknisyen, 48 Saat Sonra Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Tipide Mahsur Kalan Teknisyen, 48 Saat Sonra Kurtarıldı

Konya'nın Hadim İlçesinde Cep Telefonu Vericisine Bakım Yapmak İçin Yola Çıkan ve Yakalandığı Tipi Nedeniyle Arazide Mahsur Kalan Teknisyen, Jandarma ve Karayolları Ekiplerinin Çalışması Sonucu 48 Saat Sonra Kurtarıldı.

30.01.2008 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Hadim ilçesinde cep telefonu vericisine bakım yapmak için yola çıkan ve yakalandığı tipi nedeniyle arazide mahsur kalan teknisyen, jandarma ve karayolları ekiplerinin çalışması sonucu 48 saat sonra kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 28 Ocak'ta çalıştığı cep telefonu şirketinin vericisine bakım yapmak için yola çıkan Mustafa Helvacı (28), aracıyla Bozkır ilçesinden Hadim ilçesi istikametine doğru giderken Hadim'e bağlı Korualan beldesi mevkisinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kaldı. Cep telefonu çekmediği için yardım isteyemeyen Helvacı, aracı içinde beklemeye başladı. Çalıştığı şirketin Helvacı'dan haber alamayınca jandarmaya haber vermesi üzerine jandarma ve karayolları ekipleri, arama

çalışmalarına başladı. Ekipler uzun süren çalışmanın ardından Helvacı'ya 48 saat sonra ulaşırken, elleri ve ayakları soğuktan moraran teknisyen yapılan tedavisinin ardından Hadim Belediye Oteli'ne yerleştirildi.

Öte yandan 2 gündür aralıklarla yağan kar ve tipi nedeniyle Hadim'i merkeze ve köylere bağlayan tüm yollar trafiğe kapanırken, 28 Ocak'tan bu yana ilçeye elektrik verilemediği ve cep telefonu hatlarının da çalışmadığı bildirildi.

(CS-MÇ-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tipide Mahsur Kalan Teknisyen, 48 Saat Sonra Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement