TIR, Kamyonetin Üzerine Devrildi - Son Dakika
Güncel

TIR, Kamyonetin Üzerine Devrildi

TIR, Kamyonetin Üzerine Devrildi

Adana'da lastiği patlayan TIR ile mısır yüklü dorse, aynı yönde seyreden kamyonetin üzerine devrildi.

18.05.2013 19:51  Güncelleme: 09:54

TIR sürücüsü 32 yaşındaki Faik Aydın kazadan yaralı kurtulurken TIR'la dorse altında ezilen kamyonetin sürücüsü 29 yaşındaki Mahmut Gümüş öldü.

Kaza, Osmaniye-Adana Otoyolu'nun Adana Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

Ceyhan'dan yüklediği mısırı Uşak'a götüren Faik Aydın'ın kullandığı TIR'ın, Adana'ya 20 kilometre kala, sol lastiği patladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR mısır yüklü dorse ile birlikte solunda aynı yöne seyreden Mahmut Gümüş'ün kullandığı kamyonetin üzerine devrilerek sürüklendi. TIR sürücüsü kazadan yaralı olarak kurtulurken TIR'la dorse altında kalarak hurdaya dönen kamyonetin sürücüsü öldü. Yola saçılan mısır ise sürücülere zor anlar yaşattı.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri yeni bir kaza olmaması için önlem alırken, Karayolları ekipleri ise mısırları yoldan temizledi. Yaklaşık 45 dakika sonra olay yerine gelen çekici kamyonet üzerindeki TIR'la dorse kaldırdı. Sonra da hurdaya dönen kamyonet içerisinde sıkışan sürücünün cesedi çıkarıldı.

Kazaya tanık olan sürücülerden Muhittin Odabaşı, "TIR benim önünde seyrediyordu. Lastiği patlayınca sol tarafında seyreden aracın üzerine devrildi" dedi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TIR, Kamyonetin Üzerine Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement