Tiyatro Motif Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Tiyatro Motif Büyüledi

Tiyatro Motif Büyüledi

Mehmet İNCE'nin yönettiği Anton ÇEHOV'un yazdığı "Sevgili Doktor" oyunu Salih Tozan Kültür Merkezini dolduran izleyicileri büyüledi.

14.06.2012 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ajans ONALTI organizasyonu ile 13.06.2012 Perşembe Saat : 20.30 da tamamı amatör oyunculardan kurulu Tiyatro Motif grubu tarafından sergilenen oyun Salih Tozan Kültür Merkezini dolduran Balıkesir tiyatro izleyicilerine özel bir akşam yaşattı.

İnsan ilişkileri, sınıfsal ayrım, sömürü, ezen-ezilen ilişkileri gibi toplumsal öğeleri içerisinde bulunduran komedi oyunu Sevgili Doktor iki perde olarak sergilendi. İzleyicilerinden tam not alan Tiyatro Motif'de özellikle bayan oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Oyun içerisinde 5 yıllık sevgilisine özel bir sürpriz hazırlayan izleyici, sahnede romantik aşk sözleri ile ilanı aşk ederek evlenme teklif etti. İki sevgili alkışlar arasında sahneden uğurlandılar.

Oyunun yönetmenliğini Tiyatro Motif kurucularından Mehmet İNCE, Sanat Yönetmenliğini de yine Tiyatro Motif kurucularından Önder Selçuk'un yaptığı oyunda Mehmet İnce, Önder Selçuk, Sinem Yılmaz, Murat Memiş, Esra Güler, Atacan Mert Urgancı, Sedat Ariz, Nilsu Akgül, Abdülkerim Aslan rol aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Tiyatro Motif Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement