Tki Tavşanlı Linyitspor'da Transferler - Son Dakika
Yerel

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Transferler

PTT 1.Lig'in kadrosunda "yabancı" oyuncu bulundurmayan takımlarından biri olan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 9 futbolcuyu kadrosuna dahil etti, 11 oyuncuyla yollarını ayırdı.

06.09.2012 13:20

PTT 1. Lig'in kadrosunda "yabancı" oyuncu bulundurmayan takımlarından biri olan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 9 futbolcuyu kadrosuna dahil etti, 11 oyuncuyla yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz sezon düşme tehlikesi yaşayan ve son 9 haftada teknik direktör olarak görev yapan Levent Devrim yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla lige tutunan TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, 25 Ağustos'ta başlayan 2012-2013 sezonu öncesi İsmail Dinler Manisaspor'a, Ahmet Yakak Altay'a, Nijeryalı Kingsley Nwankwo Boluspor'a transfer oldu.

Emrah Kaya Turgutluspor, Yılmaz Can Taşkıran ve Ahmet Kılıçarslan Gümüşhanespor, Metehan Andaç Özlü Batman Petrolspor ile kiralık sözleşme imzaladı. Abdullah Eryılmaz'ın sözleşmesi feshedildi ve Semavi Özgür ile sözleşme yenilenmedi. Kendilerine takım bulamayan ve sözleşmeleri süren Şener Aşkaroğlu ile Mustafa Emre Horoslu'nun durumları ise daha sonra belli olacak.

Teknik direktörlük için Devrim ile sözleşme yenileyen TKİ Tavşanlı Linyitspor, kaleciler Fatih Kaldan ve Gökhan Köstereli, Ferhat Çulcuoğlu, Serkan Özsoy, Mesut Saray, İbrahim Yavuz, Murat Özavcı, Ümit Tütünci, Emre Okur, Faruk Bayar, Hüseyin Çağrı Tekin ve Ömürcan Yıldırımlı'yı kadroda tutarak, kaleci Yavuz Eraydın, Hasan Yaşar, Mehmet Besler, Emrah Dağ ve Abdi Aktaş'ın sözleşmelerini uzattı.

Körfez Spor Kulübü'nden kaleci Metin Erol, Bozüyükspor'dan Hakan Çevik, Akhisar Belediyespor'dan Bilal Özdemir, Karşıyaka'dan Özgür Volkan Yıldırım, Çaykur Rizespor'dan Osman Fırat, Afyonkarahisarspor'dan Ahmet Topal, Denizlispor'dan Eser Yağmur ve Gaziantepspor'dan Gökhan Öztürk'ü transfer eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Sanica Boru Elazığspor'dan Oktay Pop'u kiraladı.

Ligde, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Ankaragücü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kadrolarında yabancı futbolcu bulundurmadan yollarına devam ediyor.

Kadrosunda 26 oyuncu yer alan Kütahya temsilcisi, sezonun ilk iki haftasında Samsunspor ile deplasmanda 1-1, Boluspor ile sahasında 2-2 berabere kalmıştı.

Muhabir: Selma Kocabaş/ Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin/ Fatih Ferhat Sürmeli - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tki Tavşanlı Linyitspor'da Transferler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement