Tokat 1 Haftadır Kayıp Olan Göknur, Erbaa İlçesinde Bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

Tokat 1 Haftadır Kayıp Olan Göknur, Erbaa İlçesinde Bulundu

Tokat'ın Niksar ilçesinde 5 Ekim'de okula gitmek üzere evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan ortaokul öğrencisi Göknur Çakır(12) Erbaa ilçesinde bulundu.

12.10.2018 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde 5 Ekim'de okula gitmek üzere evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan ortaokul öğrencisi Göknur Çakır(12) Erbaa ilçesinde bulundu.

Niksar ilçe merkezinde, İsmetpaşa Mahallesi'nde oturan Fatma-Güven Çakır çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan ortaokul 3'üncü sınıf öğrencisi Göknur Çakır, geçen hafta cuma günü Okula gidiyorum diye evden ayrıldı. Ancak Göknur akşam eve dönmedi. Bunun üzerine ailesi kızlarının eğitim gördüğü İhsan Karatay Ortaokulu'na giderek öğretmenlerden bilgi aldı. Göknur'un okula gitmediğinin bildirilmesi üzerine telaşlanan aile, durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, Göknur Çakır'ın bulunması için çalışma başlattı. İlk aramalarda herhangi bir ize rastlanmazken, ailesi özel bir televizyon kanalındaki kayıp programına başvurdu. Programa bağlanan bir tanığın, çocuğun Erbaa ilçesinde iş başvurusu yaptığı iddiası üzerine, polis ekipleri bölgede yoğunlaştı.

ERBAA'DA BULUNDU

Kayıp olarak aranan Göknur Çakır, saat 15.30 sıralarında Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Ailesiyle problemleri olduğu için evden kaçtığını söyleyen Çakır'ın polisteki ifadesinde 7 gün boyunca hiçbir yerde kalmadığını söylediği öğrenildi. Sağlık raporunun alınması için polis ekipleri tarafından Erbaa Devlet Hastanesine getirilen Göknur Çakır, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Göknur Çakır'ın evden ayrıldıktan sonra dün Cumhuriyet Mahallesi, Hükümet Caddesinde bir giyim mağazasına iş başvurusu için geldiği anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Çakır'ın işlemlerinin ardından Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek. Müdürlüğün yapacağı değerlendirme doğrultusunda Çakır'ın ailesine teslim edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

Tokat 1 Haftadır Kayıp Olan Göknur, Erbaa İlçesinde Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Tokat 1 Haftadır Kayıp Olan Göknur, Erbaa İlçesinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement