Tokat-Motosikletleriyle Girdikleri Derede Mahsur Kaldılar-Hd - Son Dakika
Güncel

Tokat-Motosikletleriyle Girdikleri Derede Mahsur Kaldılar-Hd

Motosikletleriyle girdikleri derede mahsur kaldılarTokat'ta 17 motokros tutkunu, Topçam Yaylası'ndaki bir derede mahsur kaldı.

02.05.2018 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosikletleriyle girdikleri derede mahsur kaldılar

Tokat'ta 17 motokros tutkunu, Topçam Yaylası'ndaki bir derede mahsur kaldı. Mahsur kaldıkları yerden yürüyerek kurtulan 17 kişinin motosikletleri ise 2 gün sonra köylülerin yardımıyla kurtarıldı.

Tokat'ta 17 motokros tutkunu, geçen pazar günü şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Topçam Yaylası'na çıktı. Yayladaki bir dereye inince, motosikletleriyle burada mahsur kaldılar. Kapsama alanı dışında kaldığı için cep telefonlarıyla da yardım isteyemeyen motosikletliler, gece saatlerine kadar uğraştı ancak motosikletlerini dereden çıkaramadı. 17 kişi havanın kararmasıyla motosikletlerini derenin içinde bırakıp yürüyerek yaklaşık 6 kilometre uzaklıktaki Aydınca köyüne ulaşmayı başardı. Köylülerin yardımıyla kent merkezine döndüler. Ertesi gün motosikletlerini bıraktıkları derenin içinden kurtarabilmek için Topçam Yaylası'na döndüler ancak ilk deneme başarısız oldu. Dün tekrar bölgeye gelen grup, köylülerin de yardımıyla motosikletlerini derenin içinden çıkarmayı başardı. Motokros tutkunu Levent Çolak (38), bilmedikleri bir dereye girdiklerini ve mahsur kaldıklarını ifade ederek, "Yaklaşık 12 saat boyunca dereden çıkmaya uğraştık. Hava karardı, yapacak bir şey de yoktu. 17 motoru derenin içerisinde bıraktık. Daha sonra gördüğümüz ışığa doğru yürüdük. Oradan Aydınca köyüne çıktık. Sonrasında arkadaşlara telefon açtık. Arkadaşlarımız gelerek bizleri aldı, evlerimize gittik. Ertesi gün birkaç arkadaşım ile birlikte keşif için dereye indik. Sağolsunlar oradaki yöre halkı da bize yardımcı oldu. Patika yolları gösterdiler. Motorlarımız 2 gün orada mahsur kaldıktan sonra dün hepsini çıkardık dedi.

Tokat-Motosikletleriyle Girdikleri Derede Mahsur Kaldılar-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat-Motosikletleriyle Girdikleri Derede Mahsur Kaldılar-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement