Tokat'taki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Tokat'taki Terör Operasyonu

Görüntü dökümü: Adlieyeden görüntüler Gözaltındakilerin adliyeye getirilişi Altınörsün bağırması detaylar Tokat'taki terör operasyonu HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Altınörs dahil 8 şüpheli adliyeye getirildi Tokat'ta, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 16 kişiden, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs'ün de bulunduğu 8'i daha adliyeye sevk edildi.

16.09.2016 02:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü dökümü:

Adlieyeden görüntüler

Gözaltındakilerin adliyeye getirilişi

Altınörsün bağırması

detaylar Tokat'taki terör operasyonu

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Altınörs dahil 8 şüpheli adliyeye getirildi

Tokat'ta, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 16 kişiden, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Alp Altınörs'ün de bulunduğu 8'i daha adliyeye sevk edildi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında emniyetteki işlemleri tamamlanan Altınörs ile diğer 7 şüpheli, adliyeye getirildi.

Altınörs, adliyeye girişi sırasında, "Benim şahsımda partimizin geleceğine yönelik bir komplodur, boşa çıkartacağız." diye bağırdı.

Terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla Alp Altınörs dahil 16 kişi polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Daha önce adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden İ.T, D.B, Ç.B, R.Ş, D.K. ve Y.D. mahkemece tutuklanmış, B.T. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Tokat\'taki Terör Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'taki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement