Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akçaabat'ta Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akçaabat'ta Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat ilçisinde öğrencilerli bir araya geldi.

24.09.2013 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat ilçisinde öğrencilerli bir araya geldi.

Gümrükçüoğlu, Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi'nce organize edilen Kariyer Günleri'ndeki söyleşiye katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Okul Müdürü Ali Balta ve öğrenciler tarafından karşılanan Gümrükçüoğlu, ardından öğrencilerle söyleşi yaptı.

Gümrükçüoğlu söyleşide, geleceği gençlerin şekillendireceğini ve bu nedenle gençliğe her türlü desteği verdiklerini belirterek, "Hepimiz sizleri çok seviyoruz. Ülkemizin ve milletimizin hatta insanlığın geleceği sizlersiniz. O nedenle çok çalışmalı ve insanlığa faydalı bir kişi olmalısınız" dedi.

Öğrencilerden yabancı dil bilgilerini de geliştirmelerini öneren Gümrükçüoğlu, "Artık günümüzde dünya küçüldü. Ulaşım imkanları çok gelişti ve insanların yabancı ülkeler ile olan ticari bağları arttı. Bu da özellikle yabancı dil bilgisini öne çıkarttı. En az 3 dil bilmelisiniz ve birini de çok iyi konuşabilmelisiniz" şeklinde konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu daha sonra Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy ve AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı da ziyaret etti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akçaabat'ta Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement