Barcelona, Abdülkadir Ömür'ü Yakından Takip Ediyor - Son Dakika
Spor

Barcelona, Abdülkadir Ömür'ü Yakından Takip Ediyor

Trabzonspor'da iyi bir sezon geçiren genç yetenek Abdülkadir Ömür için İspanyol devi Barcelona'nın oyuncuyu yakından takip ettiği öğrenildi.

26.04.2019 10:08  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da sergilediği performansla takımın en önemli oyuncularından biri olan Abdülkadir Ömür için Barcelona gelişmesi yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde hedefi nin Katalan takımında oynamak olduğunu açıklayan genç futbolcu için yetkililerin yakın takipte olduğu öğrenildi. Abdülkadir için Türkiye'ye gözlemci gönderen Barcelona'nın oyuncuyu yakından takip ettiği belirtildi.

DÖRT İDMANI İZLEDİLER

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trabzonspor'un orta sahadaki genç yıldızı için Trabzon'a gözlemci gönderen Barcelona'nın Bordo- Mavililer'in 4 antrenmanını takip ederek notlar aldığı belirtildi. İspanyol gözlemcilerin ayrıca Süper Lig'de de Trabzonspor'un 5 maçını takip ettiği ve Abdülkadir Ömür'ü yakından izlediği ifade edildi.

Trabzonspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Abdülkadir Ömür, bu sezon 27 resmi maçta forma giydi ve 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Abdülkadir, tüm teklifleri sezon bitiminde değerlendirecek.

Barcelona, Abdülkadir Ömür\'ü Yakından Takip Ediyor

Son Dakika Spor Barcelona, Abdülkadir Ömür'ü Yakından Takip Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • *************: HE LAN HE TAKİP EDİYOR GECENLERDE GELDİLER HAMSİ YEDİLER 4 TANEDE TRABZON EKMEGİ ALDILAR KULÜPTE YERİZ DEDİLER 9 14 Yanıtla
  • Jsndn: Fikra mi bu 7 13 Yanıtla
  • Tr80: Buda palavra sadece fiyat yükseltmek. 3.5 yolsonra İstanbula 3 büyük takımın birine transfer olur .. yıllar önce Abdullah. Ogün. . Tolga . Burak gibi.. 4 13 Yanıtla
  • fatih44: Yav he he.. 5 12 Yanıtla
  • realist: he he tabi hatta asensio yerine bu sözde yıldızı alacaklarmış. bu ligde bile oynayaman yeteneksiz adamı napsın barcelona 1 6 Yanıtla
  • Ndndn: Belki borcu vardir 4 2 Yanıtla
  • Oğuz: Takip ederken gördün mü??? Kanitin varmi :) 0 1 Yanıtla
  • fatih gül: abdülkadir ömür yeni forma fc barcelona 0 0 Yanıtla
  • fatih gül: abdülkadir ömür yeni forma fc barcelona 0 0 Yanıtla

Advertisement