Trabzonspor Apollon Limassol Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Apollon Limassol Maçı Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor Apollon Limassol Maçı Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Apollon Limassol maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

16.09.2013 19:33  Güncelleme: 11:31

Antrenman öncesinde ise kulüp masörü Şefik Erkaya'nın 52'nci yaşgünü nedeniyle teknik heyet ve futbolcularla birlikte pasta kesildi.

TRABZONSPOR'DAN YALANLAMA

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino ile görüşme talebi olduğu ve bu talebin de geri çevrildiğine ilişkin çıkan haberleri yalanladı. Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tamamı ile hayal ürünü olan bu habere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Çıkan bu haberlerin maksatlı yapıldığı görüşündeyiz. Unutulmamalıdır ki, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu süreç boyunca gerekli olan tüm görüşmeleri yapmış, bu bağlamda gerekçeli kararın açıklamasını takiben de yapmaya devam edecektir. Trabzonspor başkanlık makamının itibarı, tüm randevu taleplerini olumlu karşılayacak kadar itibarlı bir makamdır. Bizler de bu itibarı yüceltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Apollon Limassol Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement