Trabzonspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı

Trabzonspor\'da Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı

Trabzonspor, Süper Final'in 5'inci haftasında Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

03.05.2012 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Süper Final'in 5'inci haftasında Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Tolga Zengin ve sakat Tayfun Cora katılmadı. Galatasaray maçında sakatlanan Mustafa Yumlu ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. Galatasaray maçında forma giyen oyuncular kısa bir yürüyüş ve koşunun ardından antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular dar alanda pas ve 5'e 2 top çalışması yaptı. Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Bu arada bugünkü antrenman öncesi yardımcı antrenörlerden Mehmet Kulaksızoğlu'nun doğum günü kutlandı. Pastayı kesmeden önce futbolculara yönelik bir konuşma yapan Kulaksızoğlu, "Bu doğum gününü biraz gönülsüz kutluyoruz. İstiyorum ki en güzel doğum gününü Pazar akşamı kutlayalım" dedi. Sözleri futbolcular tarafından alkışlanan Kulaksızoğlu, mumlarından üflediği pastasından ilk dilimi Teknik Direktör Şenol Güneş'e yedirdi. 57 yaşına giren Mehmet Kulaksızoğlu'na Volkan Şen'in pasta yedirmesinin ardından tüm futbolcular antrenman öncesi pastadan bir dilim alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Özellikle çok pasta yemesiyle bilinen Henrique'ye, başta Şenol Güneş ve futbolcu arkadaşları, "Sen eve hiç pasta almıyor musun? Sanki tüm pasta ihtiyacını burada gideriyorsun" diye takıldı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement