Trabzonspor Topbaşı Yaptı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Topbaşı Yaptı

Trabzonspor Topbaşı Yaptı

– TRABZONSPOR, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışmayla başladı.

01.07.2012 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– TRABZONSPOR, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışmayla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana transferi gündemde olan Burak Yılmaz katılmadı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 10.30'da başlayan sezonun ilk antrenmanı öncesinde bordo mavili futbolcular ve teknik kadro basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra yeni transferler Sol Bamba, Yasin, Soner ve Emre Güral ile 1461'den A Takıma davet edilen Zeki Yavru da basın mensuplarına fotoğraf çektirdi. Son olarak teknik direktör Şenol Güneş de Ünal Karaman'ın ayrılmasının ardından göreve başlayan yardımcısı Özcan Bizati ve diğer yardımcılarıyla birlikte medya mensuplarına poz verdi. Yeni transferlere fotoğraf çekimi sırasında teknik direktör Şenol Güneş'in, "Vittek ve Barış Özbek de yeni transferlerimiz sayılır. Onları da çekin!" sözleri futbolcuları güldürdü.

24 FUTBOLCU KATILDI

Trabzonspor'da sezonun ilk antrenmanına transferi gündemde olduğu için Şenol Güneş tarafından izin verilen Burak Yılmaz'ın yanı sıra, Avrupa Şampiyonası'nda ülkesinin milli takımında oynayan Polonyalı Adrian, çeşitli takımlarla transfer görüşmeleri yapan Barış Ataş ve Tayfun Cora, hasta olan kaptan Tolga Zengin ile kendilerine kulüp bulmaları istenen Piotr ve Pawel Brozek kardeşler katılmadı. Geçen yıl Gaziantepspor'da kiralık olarak forma giyen Sapara antrenmana çıktı. Trabzonspor'un ilk antrenmanına toplam 24 futbolcu katıldı.

TOP ÇALIŞMASI YAPILDI

Gruplar halinde birkaç gündür antrenmanlarını sürdüren ve bugün ilk kez toplu bir çalışmada birlikte yer alan futbolcular, pas ve top sürme çalışmasının ardından yarı sahada top kapma antrenmanı gerçekleştirdi. Bordo mavili oyuncuların neşeli halleri dikkat çekerken, özellikle Alanzinho sık sık takım arkadaşlarına takıldı ve antrenmanın neşesi oldu. Zokora ile güreşen Alanzinho, topla yaptığı hareketlerle de göze battı. Antrenmanın son bölümünde Halil Altıntop ve Alanzinho fisyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı.

KARPUZ YEDİLER

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın sonunda yeni yardımcı antrenörler Özcan Bizati ve Şeref Çiçek'in kontrolünde açma germe hareketleri yapan bordo mavililer, sahaya getirilen karpuza da adeta hücum etti. Büyük bölümü aşırı sıcak altında gerçekleşen antrenmanın sonunda buz gibi karpuz yiyerek serinleyen futbolcular, akşam antrenmanına kadar tesislerdeki odalarında dinlenecek. Trabzonspor, cumartesi gününe kadar çift antrenman yapacak.

KAMPA KADAR ÇİFT ANTRENMAN

Trabzonspor, 8 Temmuz'a kadar hazırlıklarını Trabzon'da sürdürdükten sonra yurt dışı kampının ilk etabı için Almanya üzerinden Hollanda'ya gidecek. Düsselderof'a uçacak olan bordo mavililer, buradan karayoluyla Hollanda'nın Tegelen kentine gidecek ve hazırlıklarını 22 Temmuz'a kadar Hollanda'da sürdürecek. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Topbaşı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement