Trabzonspor Ts Club Outlet Mağazası Açıldı - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Ts Club Outlet Mağazası Açıldı

Trabzonspor Ts Club Outlet Mağazası Açıldı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da,katıldığı TS Club mağazası açıldı.

13.07.2013 18:45  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VALİ KIZILCIK BORDO-MAVİLİ RENKLERİN DAHA GÖRÜNÜR OLMASI İÇİN ÖNEMLİ

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da, kulübün gelirlerini artırmak için yeni bir TS Club mağazasının daha açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Konuşmaların ardından dua okundu, sonra da kurdele kesilerek mağaza açıldı. Mağazadan ilk alışverişi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık yaptı.

DERRY CITY MAÇI KADROSU BELLİ OLDU

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda Derry City ile oynayacağı maçın kadrosu kulüp sitesinden açıklandı. Kampa katılmayan Zokora ve Janko'nun yanı sıra, antrenmanlara çıkan yabancı oyunculardan Emerson, Cech ve Sol Bamba ile sakatlığı bulunan Sapara'da kadroya alınmadı. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın kamptaki hazırlık maçlarında forma şansı tanıdığı Emerson ve Cech'i kadroya almaması şaşkınlık yarattı. UEFA'ya gönderilen 22 kişilik futbolcu listesinde şu isimler yer aldı Tolga Zengin, Onur, Zeki Ayvaz, Olcan, Aykut Akgün, Soner, Henrique, Celustka, Colman, Alanzinho, Aykut, Yusuf Erdoğan, Emre, Giray, Batuhan, Adrian, Caner, Abdülkadir, Yasin, Volkan, Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu.

Bordo - mavili takımın kadrosunda bulunan 11 yabancı oyuncudan sadece 5'inin isminin UEFA'ya verilen listede yer alması da dikkat çekti. HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLIYOR

Trabzonspor iki günlük iznin ardından Derry City ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına yarın akşam saat 17.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Ts Club Outlet Mağazası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement