Trabzonsporlu Taraftarlardan Arda Akbulut'a Büyük Destek - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Taraftarlardan Arda Akbulut'a Büyük Destek

Trabzonsporlu taraftarlar, Galatasaray maçında kaleyi koruyan Arda Akbulut'a karşılaşma öncesinde sevgi gösterilerinde bulundu.

10.02.2019 19:35  Güncelleme: 20:46

Spor Toto Süper Ligin 21. haftasının en önemli maçında Galatasaray, Trabzonspor ile Türk Telekom Stadında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Ümit Öztürk yönetti.

Kaleci Uğurcan Çakır'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta eldivenleri alan genç kaleci Arda Akbulut'a Trabzonspor taraftarları büyük destek verdi. Maç öncesi ısınma sırasında genç oyuncuyu tribüne çağıran bordo-mavili taraftarlar, Arda'ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Trabzonsporlu Taraftarlardan Arda Akbulut\'a Büyük Destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Taraftarlardan Arda Akbulut'a Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ULTRA ECNEBİ: GS tüzük olarak yabancıları toplayıp Türklerle maç yapmak için kurulmuş takım yazıyor heralde İmPARAtor İstiklal marşı okutmamak için Türk oynatmıyor. Fransız lejyonerlere şaşırdıkmı tabiki hayır. 6 7 Yanıtla
  • Ads : Kumbara yarın birgün Trabzon adliyede oynar 0 1 Yanıtla
  • EMEKLI GAZETECI: YASINA Göre COK BÜYÜK KALECISIN.. ALLAH BOZMASIN.. Belliki Iyi CALISMIS / iyi CALISTIRILMISSIN. ..Düzenli YASAR Iyi CALISIR NE OLDUM Delisi OLMAZ Kendine BAKARSAN Gelecegin SENOL GÜNESI OLURSUN EVLAT.... BiR GALATASARAYLI ve GÖRELELI... 0 0 Yanıtla

Advertisement