Traçim Çimento Web Sitesini Yeniledi - Son Dakika
Güncel

Traçim Çimento Web Sitesini Yeniledi

Soyak Holding'in, çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketi Traçim Çimento, kullanımda olan web sitesini baştan tasarladı ve ziyaretçilerin beğenisine sundu.

12.11.2012 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çimento sektörünün yükselen yıldızı Traçim Çimento, web sayfasını yeniden tasarlayarak daha işlevsel ve hızlı, aynı zamanda estetik yeni yüzüyle ziyaretçilerin kullanımına açıldı.

Tasarımı yeniden yapılan web sitesinde Traçim Çimento ile ilgili tüm kurumsal bilgilere kolaylıkla erişilebiliyor. Ayrıca ihracat noktaları, ürünler ve kurumsal sorumluluk projeleri de daha hızlı ve işlevsel olarak görüntülenebiliyor. Web sayfasının en büyük özelliğiyse çimento sektöründe alışılmamış endüstriyel fotoğrafların tasarımda kullanılması. Ünlü fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar'ın objektifine yansıyan Traçim Çimento Fabrikası'nın fotoğrafları, web sitesi tasarımının arka planında kullanılıyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin hazırladığı raporda Türkiye'nin 7. büyük ihracatçısı olarak yer alan Traçim Çimento, web sayfasında yarattığı yeni tasarımıyla da çimento sektöründeki farklılığını bir kez daha ön plana çıkardı.

Traçim Çimento Genel Müdürü İrfan Yorulmaz "Bu yeni web tasarımıyla hem işlevselliği hem de estetik bir bakış açısını yansıtmak istedik. Traçim Çimento'nun yeni web sitesiyle teknoloji alanındaki farklılığımızı gösterebildiğimiz için mutluyuz" dedi. Yeni web sitesine www.tracim.com.tr adresinden giriş yapılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Traçim Çimento Web Sitesini Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement